Declaracions Joan Peñarroya prèvia Barça- Valencia Basket

12/11/2021

L'entrenador de Valencia Basket, Joan Peñarroya, assenyalava en la prèvia del partit de la jornada 10 de la Liga Endesa que portarà al seu equip a la pista del Barça (diumenge 14, 18:30h, Palau Blaugrana, #Vamos) que “anem a un dels camps més difícils que hi ha a Europa, davant un rival amb una ratxa immaculada en Liga Endesa i que ve de jugar un altre gran partit ahir contra Baskonia, també en les primeres posicions en Eurolliga. Amb el talent que ja coneixem però amb una solidesa defensiva molt remarcable. Un partit molt difícil però molt il·lusionant per la complexitat i la importància del rival”.

 

El tècnic taronja recalca que el blaugrana “és un equip que es passa molt bé la pilota, que juga molt a buscar desajustaments, que en quasi tots els seus atacs fica una pilota interior i ací jugadors com Brandon Davies o Mirotic tenen la capacitat de jugar per a ells mateixos o generar per als companys. Bastants minuts, quan juga Laprovittola, amb dos bases. És un equip que té de tot i que té una solidesa defensiva molt important amb una capacitat atlètica dels seus jugadors molt gran”.

 

Preguntat per les diferències entre la passada temporada i l'actual de l'equip blaugrana, Peñarroya reconeix que “no et sabria dir en què han millorat o han deixat de millorar amb la incorporació dels 3-4 jugadors nous que tenen. Crec que seguixen la línia de l'any interior, reforçada pel fet que ja porten un any de treball amb Saras i coneixen molt més les seues normes tant ofensives com defensives”.


TAGS: