Declaracions Rubén Burgos pre J8 LF Endesa vs Innova-tsn Leganés

17/11/2021

Valencia Basket torna a la competició nacional després de l'aturada per la finestra FIBA i ho fa en jornada intersetmanal viatjant a Leganés. Rubén Burgos valora com arriba l'equip.

 

El tècnic taronja assegura que les jugadores que s'han quedat a València i les que han estat amb la selecció han tingut “ritmes diferents de treball”. Burgos explica que “l'equip de treball a València ha entrenat al costat de joves de L’Alqueria i de l'equip filial per a mantindre un bon ritme prevalent la salut, el descans i millorar alguns aspectes tècnics individuals. Les jugadores que han tornat de selecció han pogut completar dues sessions amb l'equip abans de preparar aquest partit. Cadascuna amb ritmes diferents per les participacions que han tingut en els equips nacionals, però amb ganes de tornar i il·lusió”.

 

“Leganés és un equip, tot i ser acabat d'ascendir, expert i potent que compta amb una plantilla bastant compensada amb físic a l'interior, versatilitat i velocitat en l'exterior. El factor determinant és el canvi d'entrenador. Fa dues setmanes van incorporar a Evaristo, exseleccionador espanyol i això farà que la plantilla canvie tècnica i tàcticament, que les jugadores adopten nous rols i segur que les converteix en més perilloses encara”, valora l'entrenador sobre el seu pròxim rival.

 

Respecte a les sensacions que va deixar la derrota davant Perfumerías Avenida, Burgos aclareix que “anàlisis per part dels entrenadors sempre la fem després de la victòria i la derrota. És un resultat que no va caure del nostre costat, però és una cosa que pot passar sempre i especialment contra Perfumerías Avenida. El treball ha anat en aqueixa línia de millorar aspectes puntuals, però també sabent que cada rival és diferent i cada moment de la temporada ens exigirà un tipus d'esforços i una mentalitat determinades”.

 

Tornen les setmanes de doble partit i el tècnic es lamenta que “després de les finestres l'ideal hauria sigut poder tindre una setmana completa d'entrenaments i més, sense competició europea, però ara el doble partit arriba en LF Endesa. L'equip té la il·lusió i la motivació. Intentarem gestionar les càrregues perquè la setmana que ve torna l'Eurocup”.


TAGS: