Concurs “Dança, Acrobàcies i balls amb Valencia Basket”

17/11/2021

Valencia Basket Club llança, gràcies al suport de Caixa Popular i de Luanvi el concurs “Dança, acrobàcies i balls”, destinat a totes les acadèmies, conservatoris i clubs d'estes modalitats a la Comunitat Valenciana que vullguen participar.

 

Amb esta iniciativa, el Club busca fer partícips dels partits de l'equip femení a altres modalitats esportives, amb l'objectiu de divertir-se, donar a conéixer l'ambient que es viu i afegir més incentius a l'espectacle.

 

Bases de participació:

· Les acadèmies/Clubs/Conservatoris han de comunicar al VBC la seua intenció de participar, a la direcció eventos@valenciabasket.com. Aquest mail està disponible també per a solventar qualsevol tipus de dubte.

· Es solicitarà un vídeo de màxim 1 minut de duració per a vore l'estil de l'actuació. Aquest video ha d'enviar-se mitjançant plataforma (Wetransfer). No te per què ser el video de l'actuació definitiva. Dates d'enviament: S'amplia el plaç i la inscripció es manté oberta tota la temporada. Contacta quan abans millor per a poder assignar-te una data per a l'actuació.

· Es realitzarà una selecció de grups per a la temporada 21-22 (desembre 2021 a maig 2022).

· Tots els grups rebran resposta per part del VBC assignant el dia de l'actuació o indicant que queden en llista d'espera.

· Es realitzarà una llista quedant alguns centres en llista d'espera, que se n'aniran assignant en el cas que algun centre es done de baixa.

· El dia assignat no es podrà modificar, en el cas de cancel·lació se seguirà la llista d'espera.

· Per al partit es prepararan 3 actuacions, 2 d'1 minut i una de 3 minuts. (No podem assegurar que en el partit es vagen a realitzar les 3 actuacions, perquè depén de la marxa del mateix).

· El grup pot vindre acompanyat de familiars, avisant 2 dies abans i amb preu especial de 5€ per persona. Les entrades s'arreplegaran en taquilla exterior a nom del Club.

· Normes de seguretat obligatòries: serà obligatori l'ús de màscara durant el transcurs de l'actuació.

· Resultats: en cada partit el públic podria valorar en la web del club l'actuació de l'1 al 10. La puntuació obtinguda será la mitja de les puntuacions obtingudes del públic.

· Els guanyadors serán aquells clubs que obtinguen les tres primeres qualificacions mitges, quedan els clubs amb les tres següents millors notes com a suplents.

· Es valorarà que el grup vaja vestit amb els colors corporatius del VBC. Taronja, blau, negre. (Poden contactar amb nosaltres si tenen necessitat d'algun complement).

 

Premis:

-     A tots els participants se’ls farà entrega d’un obsequi.

-     Premis principals:

1º Premi: Pack esportiu Luanvi i 500€

2º Premi: Pack esportiu Luanvi i 300€

3º Premi: Pack esportiu Luanvi i 200€

 

Patrocini:

CaixaPopular i Luanvi fan possible aquesta acció.

 

El Valencia Basket podrá resoldre qualsevol aspecte no contemplat a les bases que puga surgir.

Als premis se’ls aplicarà la normativa fiscal vigente.

Els participants deuran signar un document de cessió de drets d’imatge abans de les actuacions.


TAGS: