El Reciclatge Taronja davant Surne Bilbao Basket té premi amb SPB i Cleanity

18/11/2021

El primer equip masculí de Valencia Basket repetirà a la Fonteta per a jugar el seu partit de la jornada 11 de la Liga Endesa davant el Surne Bilbao Basket el dissabte 20 de novembre a les 20:45 hores, l'últim abans de l'aturada per als partits de seleccions nacionals classificatoris per a la Copa del Món de 2023.

 

I dins de les iniciatives promogudes pel Club per a la cura del Medi Ambient i sostenibilitat, s'ha posat en marxa per a este partit una acció de reciclatge de la mà de SPB i Cleanity. En esta ocasió, cuidar del Planeta té encara més premi: les persones que depositen un envàs de plàstic buit de productes de neteja en els contenidors que hi haurà col·locats per a tal efecte en els accessos del pavelló en la prèvia del partit del dissabte entraran en un concurs en el qual podran emportar-se un premi de 500 euros o un dels dos xecs per valor de 250 euros.

 

Per a participar en este sorteig, animem a tots els nostres aficionats a que vinguen a la Fonteta el dissabte amb envasos de plàstic usats, exclusivament de productes de neteja (no seran vàlids els envasos de begudes o d'altres articles) per a reciclar-los en els contenidors que es col·locaran en totes les portes d'accés al pavelló des de l'obertura de portes a les 19:45h. En el moment de depositar el producte en el contenidor, el personal de SPB i Cleanity entregarà un número per a participar en el sorteig dels premis. Encara que us animem a reciclar tots els envasos possibles per a donar-li una segona vida a eixe plàstic i cuidar el Planeta, només s'entregarà un número per al sorteig per persona.

 

En el descans entre el primer i el segon quart del partit davant el Surne Bilbao Basket es realitzarà el sorteig entre tots els participants per a triar als tres guanyadors. El primer d'ells s'emportarà un premi de 500 euros com recompensa pel seu #ReciclajeTaronja. Els altres dos s'emportaran un premi de 250 euros cadascun.


TAGS: