Bec Allen es corona màxima triplista i taponadora històrica

26/11/2021

Bec Allen ha fet història en un obrir i tancar d'ulls. Després de poc més d'una temporada a Valencia Basket, la franctiradora australiana s'ha coronat màxima triplista i taponadora de la secció femenina del Club. Un portent en tots dos costats de la pista.

 

La jugadora se senta així en el tron dels tirs convertits des de més enllà de la línia de 6,75, després d'aconseguir la xifra de 120 triples, amb els 2 que va ficar anit. Allen, iguala d'aquesta manera a la històrica Sara Saiz, que ostentava el rècord fins al moment amb aqueixa mateixa xifra. Saiz va necessitar 78 partits per a arribar a aqueix número, mentre que l'australiana ho ha fet en 59. Ara, les segueixen en el top 5 Virginia Sáez (99), Maria Bettencourt (85) i Begoña Pallardó (78).

 

La gran actuació d'Allen la passada nit també li ha valgut per a aconseguir una altra fita històrica. La jugadora és ja la màxima taponadora de Valencia Basket, després de posar un tap que iguala els 45 que tenia Meiya Tirera fins hui. Tanquen el top 5 Raquel Carrera (44), Marie Gülich (42) i Tamara Abalde (24). Tenint en compte que aquesta dada es va començar a registrar en LF2.

 

Aquests dos assoliments van de la mà amb els 743 punts anotats fins al moment, que li van permetre ficar-se en el Top 4, només per darrere de Queralt Casas (850), Rebeca Cotano (996) i Meiya Tirera (1.217). Allen també està en el Top 4 de robatoris (82), tenint en compte aquesta dada es va començar a registrar en LF2.

 

Després de conéixer aquestes fites, l'australiana ha confessat que “aquest equip trau el millor de totes nosaltres com a jugadores individualment i és molt bonic formar part d'un equip que celebra els èxits individuals i col·lectius. Així que moltes gràcies!”.


TAGS: