Anna Gómez, màxima rebotadora del Valencia Basket

26/11/2021

La capitana Anna Gómez continua deixant empremta al Valencia Basket. En la seua quarta temporada vestint de taronja i després de la seua actuació en l'últim partit d'Eurocup Women davant Basket Namur Capitale, ja és la màxima rebotadora històrica del Club

 

Amb els 4 rebots que va capturar la valenciana durant els seus minuts en pista va arribar a la xifra de 446, superant d'aquesta manera a Meiya Tirera, que ostentava el rècord fins al moment en 444 rebots. Molt a prop per darrere es troben Queralt Casas (418), Joy Adams (368) i Celeste Trahan Davis (364), que tanca el Top 5.

 

El de rebots no és l'únic tron que ocupa la capitana. Anna Gómez també és la màxima assistent (443), és 3a en partits (125) i 2a en robatoris (107). Tenint en compte, que els rebots, les assistències i les recuperacions es van començar a registrar en LF2.

 

La capitana és la jugadora amb més temps en l'equip des que arribara en la temporada de l'estrena del València Basket en LF Endesa, complint ara la seua quarta campanya de taronja. En tot aquest temps, la valenciana ha sigut fonamental tant en l'assentament de l'equip en la màxima categoria com en la consecució dels primers títols de la història del Club. Començant pel de l'Eurocup Women la passada temporada i seguint amb la Supercopa LF Endesa i la SuperCup Women aconseguides aquesta mateixa campanya.

 

Gómez ha assegurat que “per a mi ser màxima rebotadora històrica del Club és una cosa especial, sempre m'ha agrada ajudar en el rebot i des d'ací llançar el contraatac. Però el més important per a mi és el que estic vivint des que vaig arribar al Club. Això és el que més valor té. Així que gràcies a totes”.


TAGS: