Declaracions Joan Peñarroya post Urbas Fuenlabrada- Valencia Basket

04/12/2021

“Felicitar el Urbas Fuenlabrada pel partit que han fet malgrat que hem entrat en l'últim minut en disposició clara per a guanyar el partit, crec que han merescut la victòria. Hem començat el partit malament, amb un 11-0 d'inici, deixant que Fuenlabrada anote amb grans percentatges especialment en la situació de dos, estant febles en totes les situacions de d'un en un i després no arribàvem amb les ajudes. Han jugat còmodes, nosaltres no hem trobat quasi mai el ritme defensiu i és cert que en l'últim quart, faltant quatre minuts, hem canviat la nostra defensa i ens fiquem en partit i amb opció de guanyar. Al final dues o tres situacions que un equip com el nostre no es pot permetre amb l'experiència que tenim en el camp. És un partit que ens ha de fer pensar. Ens han faltat coses que et dóna la competició, estar connectat. I no hem estat el connectats que es necessita per a guanyar en un camp com este. I ho podíem haver guanyat, l'esforç final és bo. Però ens ha faltat disciplina en alguns moments en atac i darrere hem estat molt malament”