Revelada la portada del Calendari Solidari 2022 del Valencia Basket i el CPCI Creu Roja

08/12/2021

El calendari solidari de l'any 2022 a benefici dels xiquets i xiquetes del Col·legi de Paràlisi Cerebral Infantil de Creu Roja de València, que s'ha realitzat per huitena temporada consecutiva, ja està en la impremta i estarà disponible en els pròxims dies tant a les botigues oficials del Valencia Basket com en altres punts de venda.

 

Com a punt de partida, hui revelem la portada del calendari de 2022. En este cas, s'ha triat un disseny en el qual apareixen Cristina Ouviña i Louis Labeyrie junt a cinc alumnes del CPCI Creu Roja. Encara que la situació sanitària ha impedit dur a terme la tradicional sessió de fotos de les plantilles professionals del Valencia Basket amb els alumnes del centre, el Club i el centre educatiu no han volgut fallar a esta iniciativa solidària i s'ha realitzat un muntatge amb fotos individuals amb una divertida estètica de còmic perquè apareguen en el calendari tots els jugadors i jugadores de les primeres plantilles al costat dels xiquets i xiquetes del CPCI Creu Roja de València.

 

Punts de venda

L'objectiu d'este projecte és ajudar el Col·legi a recaptar fons per a poder cobrir les diferents necessitats del centre educatiu. El Calendari tindrà un preu de cinc euros i estarà disponible d'ací a uns dies tant a les botigues oficials del Valencia Basket de Fonteta i L’Alqueria del Basket com a la botiga en línia. Com és habitual, els voluntaris de la Creu Roja ho posaran a la disposició dels aficionats assistents als partits que les nostres plantilles professionals disputen a la Fonteta el mes de desembre des de la seua posada a la venda. A més, en el moment en el qual el calendari estiga disponible, es podrà adquirir en tots estos punts:

 

- CPCI Creu Roja (Només en horari escolar. Tancat del 23 de dic al 9 de gener)

C/ Alboraia núm. 4 - València

 

- Manuel Martín Fotografos

C/Sant Columbà, 11- València,

 

- Rest. Pizzeria IL Vulcà

C/ d’Alfauir 47- València

 

- Bar Knoplfer

C/Pare Santonja 37- Mislata

 

- Vora Riu

Av. Sants de la Pedra, 91- Sagunt

 

VENDA EN LÍNIA:

www.yojimbocomics.com

 

Les fotos dels alumnes per a este Calendari Solidari 2022 han corregut de nou a càrrec de Manuel Martin, mentre que les il·lustracions, inclosa la portada, i la maquetació porten la signatura de Cristina Durán i Miguel A. Giner Bou, de LaGRUAestudio.


TAGS: