Declaracions Rubén Burgos pre J12 LF Endesa vs Spar Gran Canaria

09/12/2021

Valencia Basket viatja aquest divendres a Las Palmas on s'enfrontarà el dissabte a Spar Gran Canaria en la J12 de la LF Endesa. El tècnic Rubén Burgos valora com arriba l'equip a aquest enfrontament.

 

L'entrenador explica que l'afronten “amb molta il·lusió, amb ganes de demostrar el treball i després d'una setmana completa d'entrenaments, l'inici de la setmana les sessions han sigut completades per jugadores de L’Alqueria i ja ahir amb l'arribada de Celeste, que hui pot treballar amb l'equip i la incorporació de Laura després d'uns dies de recuperació, podrem preparar el partit amb les jugadores que el disputaran en Gran Canària”.

 

Sobre la incorporació de Ouviña als entrenaments grupals després de la seua lesió, Burgos ha aclarit que està sent “progressiva. Cuidant aqueixa lesió de colze que sembla que ha evolucionat bé i ella recuperant el ritme aeròbic i de competició en els exercicis d'entrenament. Crec que les seues sensacions fins ara estan sent progressives però positives”.

 

Respecte al rival, en zona baixa de la taula i que encadena 5 derrotes seguides, el tècnic analitza que “és el format d'equip de Gran Canaria que coneixem de les últimes temporades, com un equip jove que és i amb jugadores noves en la lliga solen créixer durant la temporada. La seua final de temporada passada va ser espectacular. Enguany estan construint amb jugadores noves però grans individualitats. Per posar un exemple, els seus interiors són les millors rebotadores en atac de la lliga, ací produeixen molt, i tenen capacitat d'anotació amb Caldwell i Nesbitt tant en d'un en un com en el bloqueig directe. Haurem d'estar pendents d'això i sobretot desenvolupar un joc molt col·lectiu i coral per a enfrontar-nos a les seues grans individualitats”.


Amb la Copa de la Reina en l'horitzó i amb l'estreta que està la LF Endesa, cada victòria compta per a guanyar-se la condició de cap de sèrie. “Crec que és important però més important per a aconseguir això és un bon dia a dia, pensar en el següent partit que és el que et farà sumar i de cara a la Copa hi ha igualtat per dalt i hi ha igualtat en el límit de qui la jugarà i qui no. Crec que això parla molt bé de la lliga, d'una competició en alça i que segurament ens ajuda a totes a créixer en cada partit”, conclou l'entrenador.


TAGS: