Entrades a la venda fins al 3 de gener

13/12/2021

Després de reactivar els abonaments globals i femenins amb la volta del 80% de l'aforament al pavelló seguint amb les mesures sanitàries marcades per les autoritats competents, Valencia Basket posa ja a la venda de forma exclusivament en línia entrades per a presenciar els set partits que els nostres equips professionals disputaran com a locals per a finalitzar l'any 2021 i per a obrir el nou any natural, amb la visita del CB Gran Canaria a la Fonteta el 3 de gener.

 

El nostre primer equip femení tindrà una carregada recta final de 2021 amb tres partits com a local abans de final d'any. Les xiques de Rubén Burgos seran les encarregades d'obrir els cinc dies de bogeria abans de Nadal, amb cinc partits a la Fonteta en sis dies entre el 18 i el 23 de desembre, amb el partit de la jornada 13 de la Liga Femenina Endesa que li mesurarà al Durán Maquinaria Ensino el dissabte 18 de desembre a les 19:15 hores. I repetirà a la Fonteta el dimecres 22 de desembre a les 20:00 hores per al partit de tornada de la primera ronda eliminatòria de l'Eurocup Women en la qual es mesurarà al KKZ Crvena Zvezda. El nostre equip femení tancarà este màgic any 2021 en el qual ha guanyat els seus primers tres títols rebent a la Fonteta al Tenerife el dimarts 28 de desembre a les 20:00 hores en encontre corresponent a la jornada 14 de la Liga Femenina Endesa. Les entrades per a estos tres partits estaran a la venda a un preu únic de 10 euros.

 

El primer equip masculí obrirà una trepidant recta final d'any amb l’encontre que tancarà la jornada 14 de la Liga Endesa en el qual rebrà a un altre equip que està ficat de ple en la lluita per estar en la Copa del Rei de Granada, el Río Breogán, en un partit que es jugarà el diumenge 19 de desembre a les 20:00 hores amb entrades a la venda des de 15 euros. Després tancarà el 2021 en competicions europees amb la visita del Cedevita Olimpija Ljubljana en un encontre de la jornada 8 de la 7DAYS Eurocup que es disputarà el dimarts 21 de desembre a les 20:45 hores amb les localitats a la venda des de 15 euros.

 

Abans de Nadal, els xics de Joan Peñarroya recuperaran el partit ajornat de la jornada 13 de la Liga Endesa en el qual es mesuraran al Monbús Obradoiro el dijous 23 de desembre a les 20:30 hores amb entrades a la venda des de 15 euros. Les persones que van comprar localitats per a este partit en la seua data inicial del 12 de desembre han rebut automàticament el reembossament de l'import que van pagar per elles, per la qual cosa eixos tiquets ja no seran vàlids i serà necessari comprar-los de nou amb la nova data per a poder assistir al partit. I per a obrir l'any 2022, un altre duel directe davant un equip implicat en la lluita per estar en la Copa del Rei amb l'enfrontament davant el CB Gran Canària de la jornada 16 de la Lliga Endesa que es jugarà el dilluns 3 de gener a les 21.30 hores, amb localitats disponibles des de 20 euros.

 

Amb els abonats que han optat per l'opció de “congelar” el seu abonament amb la situació actual d'aforament, i les gestions realitzades pel Club amb els abonaments de patrocinadors, es farà possible que hi haja localitats disponibles a la venda fins a aconseguir l'esmentat aforament de 6.400 persones a la Fonteta en totes aquestes trobades.

 

Preus primer equip masculí

 

Río Breogán, Monbús Obradoiro i Cedevita Olimpija Ljubljana

Grada

 

Fons i Grada Lateral

15 euros

Cistella

20 euros

Preferent

25 euros

Tribuna Corba

30 euros

Tribuna Central i Lateral

50 euros

Zona VIP

80 euros

 

CB Gran Canaria

Grada

 

Fons i Grada Lateral

20 euros

Cistella

25 euros

Preferent

30 euros

Tribuna Corba

30 euros

Tribuna Central i Lateral

50 euros

Zona VIP

120 euros

 

Preus primer equip femení

 

Durán Maquinaria Ensino, KKZ Crvena Zvezda i Tenerife

 

Grada

 

Seients no numerats

10 euros

 

Venda online

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en el termini abans esmentat: https://valenciabasket.koobin.com/ En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Partits inclosos en l'Abonament global i Femení. Descarrega-ho!

Els aficionats posseïdors de l'abonament global tenen estos partits inclosos en la seua passada. El mateix ocorre amb els partits de l'equip femení i els posseïdors de l'abonament femení. Vos recordem que aquells que no ho hagen fet ja, han de descarregar o sol·licitar el seu abonament per a poder accedir al partit.

 

Seients no numerats en els partits femenins

Amb la tornada dels abonaments globals i femenins, es recorda a tots els aficionats que ho hagen adquirit, que en el cas de les competicions femenines, no hi ha seient assignat, sinó que els llocs es poden ocupar per ordre d'arribada. Les entrades per tant, no són numerades.

 

Garanties sanitàries per a tots els aficionats

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà l'estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Ús obligatori de màscara en tot moment. No estarà permés menjar ni beure mentre s'estiga en la graderia del pavelló.

•L'accés tindrà lloc només per les portes indicades pel Club i vindrà especificat dins de l'entrada comprada.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.

 

Totes estes normes són d'obligat compliment per a tots els assistents al pavelló.


TAGS: