Celeste Trahan-Davis entra en el Top 5 de punts

16/12/2021

Celeste Trahan-Davis ja està fent-se un buit en la història del Valencia Basket. La jugadora va pujar fa poc al Top 4 de rebots amb la camiseta taronja i, ara, després de l'últim partit d'Eurocup Women ha irromput en el Top 5 de punts de la història de la secció femenina del Club.

 

La interior va arribar ahir en l'anada de la ronda 1 de Playoff de l'Eurocup Women davant KKZ Crvena Zvezda a la xifra de 697 punts, avançant així en la cinquena posició a Sara Saiz, que estava en 695. Trahan-Davis, d'aquesta manera, queda només per darrere de Bec Allen (797), Queralt Casas (900), Rebeca Cotano (996) i Meiya Tirera (1.217), que presideix aquesta classificació històrica.

 

Una xifra que ha aconseguit en només 71 partits, la qual cosa suposa haver anotat de mitjana quasi 10 punts per partit, concretament, 9.8. 518 d'ells han sigut en LF Endesa, 127 en Eurocup Women, 18 en Copa de la Reina, 21 en Supercopa LF Endesa, 12 en la classificació per a la EuroLeague Women i 1 en la SuperCup Women.

 

A aquest assoliment se suma el que ja havia aconseguit pocs dies arrere, quan va pujar al Top 4 de rebots amb el Valencia Basket arribant a un total de 381 captures sota el cércol. Dues fites que són el reflex de l'incansable treball de la jugadora en la pintura ja siga anotant o rebotant.

 

En poc més d'una temporada vestint de taronja, Trahan-Davis ha sigut partícip del títol de l'Eurocup Women la temporada passada i la Supercopa LF Endesa i la SuperCup Women aconseguides aquesta temporada.


TAGS: