Movistar renova com partner tecnològic del Valencia Basket

17/12/2021

Valencia Basket i Movistar han arribat a un nou acord de col·laboració pel qual l'operadora de Telefónica renova com ‘partner tecnològic’ d'un club amb el qual col·labora des de la temporada 2016/2017. Totes dues entitats treballaran de manera conjunta per al desenvolupament de les seues marques i productes, tant amb els clients de la companyia com amb l'afició del club taronja. La gran novetat del nou acord és que Movistar ampliarà el seu suport a l'equip femení que, igual que el conjunt masculí, és referència del bàsquet professional nacional i europeu.

 

Este divendres Chema Casas, director general de Telefónica en la Comunitat Valenciana, i Víctor Luengo, Director de Relacions Institucionals i Primers Equips de Valencia Basket, han anunciat la renovació de la col·laboració en el Pavelló Font de Sant Lluís.

 

Chema Casas, ha destacat que “Telefónica, com a companyia tecnològica que fa costat a l'esport, perseguix que la innovació afija valor i impulse l'ús de la tecnologia com la gran aliada dels clubs i els esportistes en la consecució dels seus objectius. Amb el nostre patrocini a través de Movistar, per descomptat, no podíem oblidar-nos de donar un especial impuls a l'esport femení i per això es duran a terme accions específiques amb les jugadores”.

 

Per a Víctor Luengo, Director de RRII de Valencia Basket “és un orgull poder continuar comptant amb el suport d'una empresa líder com Movistar i que continue sent el nostre partner tecnològic. Estem encantats de poder continuar treballant al costat d'una companyia amb la qual compartim molts aspectes fonamentals. I estic segur que esta unió serà un complet èxit i que les dues parts aconseguirem els nostres objectius”.

 

D'esta manera, Telefónica, a través de la seua operadora Movistar, continua afermant la seua posició com una de les companyies que amb major obstinació ajuda tant a l'esport en general com al bàsquet en particular: col·labora sent patrocinador oficial de l'ACB i les seues competicions i fa costat a altres clubs.


TAGS: