Declaracions Joan Peñarroya prèvia Valencia Basket- Río Breogán

17/12/2021

Després d'uns dies atípics en els quals l'equip taronja porta deu dies sense competir i on encara la primera plantilla masculina no està autoritzada a entrenar en grup, l'entrenador Joan Peñarroya ha destacat que en este temps “bàsicament el que hem intentat és primer estar tranquils, complir amb totes les normes de seguretat i sanitàries perquè els nostres jugadors i tots els que els acompanyem estiguem en la millor disposició possible. I a partir d'ací és evident que no poder durant diversos dies entrenar i després no fer-ho en grup fa que siga una incògnita saber com ens trobarem. El vital és que els jugadors tenen salut i la concentració i les ganes hauran de suplir evidentment la falta d'entrenaments i la inactivitat que hem patit en estes últimes jornades”.

 

Sobre el seu rival del diumenge a la nit, el tècnic taronja destaca que el Río Breogán “és un equip que ha sorprés des de l'inici però que si els veus jugar, sorprenen menys. Ací Paco Olmos ha aconseguit donar i focalitzar tots els rols a tots els jugadors i estan jugant realment com un equip. És cert que tenen individualitats molt importants i que segurament els sostenen en la parcel·la ofensiva i són la base del seu joc en atac. Però són un equip que juguen com a tal, tant en atac passant-se molt bé la pilota, sabent tots que deuen i no han de fer, i sobretot en defensa és un equip sòlid. Té molts conceptes i que depén del rival apliquen els uns o els altres i són un equip molt sòlid defensivament, estan jugant un molt bon bàsquet i estan competint molt bé tots els partits. D'ací eixes opcions que tenen evidents i clares de ser un d'eixos equips que estiga fins al final lluitant per entrar en la Copa del Rei”.

 

Malgrat les dificultats per a preparar este compromís fonamental per a les aspiracions dels dos equips d'acabar entre els huit primers al final de la primera volta, l'entrenador Peñarroya no busca excuses i espera una bona resposta del seu equip: “Portem una temporada plagada de circumstàncies que moltes vegades no ens han ajudat però no ens pararem ara a buscar excuses. És evident que quan semblava que podíem recuperar un poc la normalitat, les finestres ens han parat de tot amb eixos 10 dies en què només va estar Josep Puerto i després amb eixe virus segurament importat en una d'estes finestres i que ens ha tingut aturats altres deu dies. Portem tres mesos superant situacions i ara ens toca superar una més, sabent que ara tenim tres partits en un període de cinc dies i que són tres partits molt importants per a nosaltres i ens agarrarem a ells i no mirarem el que ens ha passat sinó mirar de tirar-los endavant”.


TAGS: