La 8a temporada del ‘Triple Solidari’ de CaixaBank aterra a la Fonteta davant Cedevita Olimpija

20/12/2021

La huitena temporada consecutiva del ‘Triple Solidari’ de CaixaBank es posarà en marxa en el descans entre el primer i el segon quart del partit de la 7DAYS Eurocup que el dimarts 21 de desembre a les 20.45 hores enfrontarà al Valencia Basket amb el Cedevita Olimpija Ljubljana. Les mascotes del Club Pam i Maxi seran en este cas les encarregades de provar la seua punteria llançant des del centre del camp per a augmentar en 100 euros extra per cada encert la xifra del ‘Marcador Solidari’, una quantitat que CaixaBank donarà a final de temporada a la Fundació València Bàsquet 2000.

 

En virtut de la renovació de l'acord entre CaixaBank i Valencia Basket es manté en marxa esta iniciativa que en les seues primeres set campanyes d'existència ha convertit els triples anotats per les plantilles professionals del Valencia Basket en més de 230.000 euros que s'han invertit de manera íntegra en iniciatives destinades a la formació, educació i especialització dels entrenadors de L’Alqueria del Basket i resta de la Comunitat Valenciana.

 

Amb l'aportació econòmica de CaixaBank corresponent a la temporada 2020-21 es van realitzar una dotzena de jornades de formació amb ponents de reputació internacional que es van poder seguir tant de manera presencial, congregant a un miler d'entrenadors en les instal·lacions de L’Alqueria del Basket, com a en línia, amb un abast de 20 països diferents. I la programació d'esta nova temporada ja està en funcionament, amb el qual fora assistent taronja Borja Comenge compartint el seu coneixement el dijous 23 de desembre.

 

Com en les temporades anteriors, per cada triple que anoten les primeres plantilles del Valencia Basket durant la seua temporada, CaixaBank donarà 50 euros a la Fundació València Basket 2000 per a invertir en la formació d'entrenadors d'escola i planter del club. I en les edicions especials amb llançaments des del centre del camp, com la de demà, es doblarà el premi, amb una aportació de 100 euros amb cada encert des de darrere de la línia de mitja pista. I si eixe triple convertit arriba amb la pilota taronja especial de CaixaBank, seran 200 euros els que pugen al ‘Marcador Solidari’.

 

Després de la disputa dels primers 43 encontres de la temporada 2021-22, el ‘Marcador Solidari’ de CaixaBank ja reflectix la xifra de 15.350 euros com a resultat dels 307 triples anotats pels jugadors taronja dels primers equips masculí i femení del Valencia Basket


TAGS: