FAQ Mesures Reducció d'Aforament

31/12/2021

Per què no es prenen les mateixes mesures en el femení?

 

L'assistència en partits del femení ha sigut menor a l'aforament permés durant tota la temporada. En cas que en algun partit concret se superara, el Club prendria mesures per a garantir l'aforament.

 

Quines mesures es prendrien?

 

El Club reduiria presència de sponsors, institucions, grups, etc. Alhora que reforçaria el control a l'entrada del pavelló, per a estar preparat per a poder reaccionar si hi haguera perill de superar la xifra permesa.


He congelat el meu abonament. Puc accedir als partits del femení?

Si has congelat el teu abonament global per al mes de gener, no podràs accedir com abonat a cap dels partits, ni masculins ni femenins. L'única forma de fer-ho serà comprant entrades o si tens l'abonament femení.

 

He arribat tard a congelar el meu abonament. Ja no és possible?

 

El dia 3 de gener es disputa a casa el primer partit, per la qual cosa a partir d'aqueix moment no seria possible. Si hi haguera qualsevol opció d'ampliar el termini, es comunicaria a tots els abonats.

 

Si malgrat els abonaments congelats i la reducció de grups, es continua superant l'aforament permés en partits masculins quines mesures es prendrien?

 

L'assistència als partits masculins esta temporada indica que és una situació difícil de donar-se sense la venda d'entrades. Així i tot, si això succeeix, el Club ho comunicarà i estarà preparat per a prendre les mesures necessàries per a garantir l'aforament.

 

Havia adquirit la meua entrada per a un partit de la setmana vinent. Què faig?

 

A tots els aficionats que havien adquirit la seua entrada per a un partit de la setmana vinent, se'ls comunicarà com procedir directament.

 

No podré comprar entrades per als pròxims partits si no soc abonat?

 

Podràs adquirir-les per a partits femenins. En el cas dels partits masculins queda anul·lada la venda amb la nova restricció d'aforament del 50%.

 

Fins quan estan vigents estes noves mesures?

 

Com a mínim fins al pròxim 29 de gener.

 

Quant temps és possible congelar l'abonament?

 

De moment l'opció de congelar el teu abonament global està disponible solo per al mes de gener.

 

Quines mesures sanitàries cal complir en el pavelló? He de presentar Passaport Covid?

 

No es pot menjar ni beure en el pavelló. La màscara és obligatòria en tot moment i el passaport Covid de moment NO és necessari per a accedir. El Club a més reforçarà el servei de neteja i desinfecció.


Si congele l'abonament, perd la meua condició d'abonat?

 

No, si congeles l'abonament només afecta a aquest nou període que s'obri de restriccions, res més. La teua condició d'abonat continuarà vigent, i tornarà a activar-se quan l'aforament permeta que tots els abonats entren, i per descomptat, per a la pròxima temporada.


TAGS: