Declaracions Xabi López-Arostegui prèvia Valencia Basket- Gran Canaria

01/01/2022

La primera plantilla masculina del Valencia Basket descansa hui després d'una setmana neta d'entrenaments per a preparar el compromís amb el qual obrirà l'any 2022, la visita a la Fonteta del Gran Canaria en una trobada de la jornada 16 de la Liga Endesa clau per a les aspiracions coperes de l'equip taronja. L'aler Xabi López-Arostegui valorava de forma molt positiva el treball de l'equip realitzat durant este temps nadalenc després de la victòria davant el Monbus Obradoiro: “És de les primeres vegades en la temporada que hem tingut esta oportunitat, començarem la setmana estant tots menys Víctor. És una bona oportunitat, juntament amb el temps que hem tingut, de poder preparar un partit important”.

 

L'exterior taronja recalcava que “no hem tingut la sort de tindre al principi setmanes d'este tipus, de rodatge, d'estar junts, d'entrenar, de passar hores junts. I a partir d'ací es vorà el potencial que tenim, crec que si estem junts i fem pinya podem ser un molt bon equip”.

 

Respecte al seu rival del dilluns, López-Arostegui recorda la derrota patida a la Fonteta en el partit de competició europea i la qualitat de l'equip groc: “Ja els coneixem, els patim a casa en Eurocup. Van començar molt bé l'any, després han estat amb més alts i baixos, però són un equip molt perillós. Tenen molt talent a nivell individual, jugadors molt perillosos. Estem podent preparar el partit millor, volem començar bé l'any i fer-ho guanyant al Gran Canària seria fer-ho amb molt bon peu”.

 

Els problemes físics no li van permetre estrenar-se com taronja fins a principis d'octubre, però l'aler de Getxo es mostra satisfet amb la seua adaptació al nou Club: “Em trobe bé, la veritat és que molt content. M'han facilitat molt la incorporació, encara que va ser un poc dificultosa en l'inici. He posat tot des del principi així que crec que les coses estan eixint cada vegada millor. Estic content per ajudar en la pista i amb il·lusió que puguem guanyar més partits”.

 

López-Arostegui li demana al 2022 “sobretot salut per als meus companys, per a la meua família i per a mi mateix, que és el més important. I a partir d'ací, intentar competir el màxim, estar en la disputa de les màximes coses possibles i que tinguem molts èxits”.


TAGS: