Declaracions Joan Peñarroya prèvia Unicaja- Valencia Basket

07/01/2022

L'entrenador de Valencia Basket assenyalava en la prèvia del partit de la matinal del diumenge que “anem a un camp sempre difícil, contra un rival ple de jugadors de talent, amb punts sobretot en la seua línia exterior. Podríem nomenar a molts que tenen eixa capacitat individual de generar-se punts i sempre són ací en totes les estadístiques com a jugadors importants. Un rival que ve d'aconseguir una victòria per 40 punts a Saragossa, la qual cosa no és fàcil i parla del potencial que tenen ofensivament quan juguen a camp obert i no se senten apretats o ben defensats. El ritme de partit serà una de les claus. I nosaltres tindrem l'entrenament de hui divendres i del dissabte per a preparar un partit difícil però que esperem competir bé i portar-nos la victòria”.

 

L’encontre del diumenge és clau per a les aspiracions dels dos equips per a estar en la Copa del Rei i en opinió de Peñarroya aixó “parla de la dificultat que té la situació en estos moments. Per la classificació, pels equips que estan jugant-la i per tot el que ha passat en estes setmanes. Ens trobem amb esta situació de dos partits que se suspenen en un moment en el qual nosaltres estàvem bé per a jugar-los i ara depenem de saber si eixos dos partits els podrem jugar abans del dia 30 de gener. Ara el següent partit és el d'Unicaja i anem amb la mentalitat d'anar a guanyar el partit i és evident que nosaltres volem estar en la Copa”.

 

El tècnic taronja opinava que “després del canvi que s'ha fet, encara que la situació està molt complicada, sí que em semblaria injust que s'anara al coeficient de victòries. Si hem fet este canvi per a no anar al coeficient, si després hi ha equips que no poden jugar eixos partits, sí que em semblaria injust. És la decisió que s'ha pres, que em sembla la lògica i que s'intenten jugar tots els partits, però estem en un moment en el qual la situació és la que és, s'estan parant molts partits i espere que es puguen jugar tots”.

 

Preguntat sobre les complicacions que puga portar l'acumulació de partits en les pròximes setmanes per al seu equip i la possible aparició de lesions per un calendari massa apretat, Peñarroya assenyalava que “és un risc, evidentment no és lo millor, però no estem per a queixar-nos. És el que hi ha, l'equip estarà preparat si ha de jugar dos partits, si ha de jugar tres partits. Hem d'intentar buscar poques excuses davant de la situació actual, posar bona cara i intentar ajudar al fet que tot semble més normal. No hem de mirar més enllà ni hem de buscar martingales de si ens interessa o no ens interessa jugar els partits. Hem de fer les coses tan bé com siga possible i això és dotar de normalitat esta situació del COVID-19, que si per a nosaltres és complicada per a la resta de la societat ho és encara més”.


TAGS: