Animació, regals, menús especials i molt més per a un diumenge de Fonteta

10/01/2022

Diumenge que ve ValEncia Basket necessita als seus aficionats més que mai. El doble duel de molt de nivell davant Barça i Spar Girona és de molta importància per als objectius de tots dos equips, i el suport de la graderia serà vital per a tractar d'aconseguir la victòria. Per als indecisos a més, hi haurà una sèrie d'al·licients per a acabar de convertir la jornada en el millor pla de cap de setmana tant per als amants del bàsquet com per a aquells que vulguen descobrir-lo per primera vegada.

 

Els més matiners poden començar el dia amb un esmorzar especial. Per tan sols 5,50€, hi haurà menú de beguda, café i entrepà en la cafeteria de L’Alqueria del Basket, que obrirà les seues portes a les 10 del matí. El millor inici possible per a un dia carregat d'emocions. Tant per a esmorzar, com per a menjar entre un i una altra trobada, pots reservar en el següent número: 664 55 74 22.

 

A les 12.30, Valencia Basket i Barça es mesuren en el que és ja històricament un dels grans duels de la Lliga Endesa. I a aqueix espectacle, s'unirà l'animació de Vitaldin. L'empresa, que ha arribat aquesta temporada a la Família Taronja, es bolcarà amb el duel per a portar-lo a un altre nivell. Jocs en pista amb molts premis, aplaudidors, banderes i el tradicional Zepelín per a generar el millor ambient possible que ajude els deixebles de Peñarroya a lluitar per la victòria. A més, hi haurà actuació de ball, i Pam i Maxi, les mascotes del Club, s'encarregaran que els més xicotets passen un matí inoblidable.

 

En acabar la trobada, la millor opció per a no desconnectar, està al costat del pavelló. La cafeteria de L’Alqueria del Basket oferirà un menú especial, de manera que els aficionats no hauran d'anar-se lluny per a menjar abans de gaudir de l'altre plat fort del dia. Per 12€, tria entre diverses opcions de primer i segon plat, amb beguda, postres i café inclosos. De nou per a aquesta opció està disponible la possibilitat de reservar a través del: 664 55 74 22.


Excepcionalment, a més, obrirà també la cafeteria del pavelló, junt amb la piscina, de 10:30 a 18:30h oferint servici continu d'entrepans d'embotit, llom, tonyina i olives, pernil, truita, bacon i formatge i sobrassada, així com tot tipus de begudes i refrescos. També ací tens la possibilitat de reservar amb antelació a través del 609 100 865.


Després de la demanda de reserves en les cafeteries del club, habilitem una tercera opció, en l'Arena Zone Hotel, situat al carrer Antonio Ferrandis 18, molt molt prop de L'Alqueria del Basket. Els abonats del Valencia Basket tenen un 10% de descompte en la carta. Pots reservar via WhatsApp al 667940010 o al 963116002.


A les 16, Valencia Basket rep a Spar Girona. El que ja de per si mateix s'ha convertit en un perfecte pla familiar, serà a més una cita ineludible a nivell esportiu. Segon i tercer classificats de la Lliga Femenina Endesa s'enfronten en un dels millors partits que poden veure's en el bàsquet nacional. Pinturas Isaval serà qui li done color, repartint aplaudidors, productes de marxandatge, patrocinant diferents jocs i de nou un Zepelin que no deixarà de sobrevolar la Fonteta en tota la jornada. A més, en aquesta trobada hi haurà nova actuació de ball que puntuarà per al Concurs Dansa, Acrobàcies i Balls que està duent a terme aquesta temporada el Club gràcies al suport de Caixa Popular i Luanvi. Els aficionats presents, protagonistes una vegada més, podran valorar l'actuació en aquesta ocasió de Fit Dance Center a través dels seus telèfons intel·ligents.


Aquests són els menús de la cafetería de L'Alqueria:

 Menú Almuerzo desde las 10 horas


-Bebida + Café + Bocadillo de: (tortilla de patata, jamón, jamón y queso, atún, atún con olivas, sobrasada y queso, embutido, lomo, Calamar encebollado, vegetal de pollo)


PVP: 5,50€ (Iva incluido)


Menú Comida a elegir un primero y un segundo


-Ensalada del Día / Paella Valenciana


-Pasta Carbonara / Lomo al ajillo / Croqueta bacalao con pisto


-Una bebida, café y postre


PVP: 12€ (Iva incluido)


TAGS: