Declaracions Joan Peñarroya prèvia Valencia Basket- Barça

14/01/2022

L'entrenador de Valencia Basket assenyalava en la prèvia del partit de la matinal del diumenge davant el Barça que “ens enfrontem a un dels millors equips, no sols de la Liga Endesa sinó d'Europa. Que després d'haver passat per un període de COVID en el qual van tindre baixes, ja vam vore ahir que ha recuperat quasi a la totalitat dels seus jugadors i van entrant en ritme. Ens espera un partit atractiu, motivant per a nosaltres però de màxima dificultat davant un rival amb un joc físic, amb una defensa amb diferents variants, que et poden canviar, et poden jugar agressiu, però sobretot són sòlids en el 1x1. I amb el talent de molts jugadors que sense haver d'elaborar molt el joc poden desequilibrar. És un partit que crec que és atractiu per als nostres seguidors i esperem podar donar un bon rendiment i aconseguir la victòria”.

 

Després de convertir-se en la primera volta en el primer equip que tombava al quadre blaugrana en la Liga Endesa en un partit en el qual Valencia Basket es va imposar malgrat comptar amb cinc baixes, l'entrenador taronja recordava que “ens hem acostumat al fet que siga normal anar als partits amb 8 o 9 jugadors, que és el que ens passarà també el diumenge. Però això no és una qüestió d'apel·lar a l'èpica, és una situació a la qual l'equip s'ha adaptat i el diumenge haurem de fer el mateix. I intentar jugar millor. Li donem importància i és una cosa que hem de millorar a eixos partits que comencem malament, per darrere en el marcador i que ens toca remuntar. Però també ens ha passat a l'inrevés. És una part del nostre treball ser més sòlids en els inicis de partit i és evident que si comencem molt malament contra el Barça serà molt difícil alçar el partit. Intentarem començar millor”.

 

L'equip blaugrana va trencar ahir una ratxa de tres derrotes posteriors a un brot de COVID-19 que va arribar a afectar fins a 18 persones entre jugadors i membres del cos tècnic amb un triomf davant el Anadolu Efes Istanbul per 82-77. L'entrenador Peñarroya considera que “la lectura és que cada vegada el Barça està millor, que com és lògic i per exemple ens va passar a nosaltres eixint d'estar parats i vam tindre les dues derrotes contra Río Breogán i Cedevita, a ells els ha passat el mateix. Ha eixit d'una situació complicada i ha perdut els primers partits però ahir ja va guanyar davant un gran rival com a Efes, ja se'ls va vore més frescos, amb més jugadors i crec que arribaran al diumenge en una molta millor disposició que en els últims partits”.

 

Per a este partit, l'equip taronja mantindrà les absències de Víctor Claver i Louis Labeyrie, encara que com assenyalava l'entrenador Peñarroya “Neno creiem que sí que podrà estar però ve de huit dies parat, hui entrenarà amb l'equip, vorem com es troba”.


TAGS: