Entrades a la venda per a un duel vital a Europa

17/01/2022

Amb les mesures de les autoritats sanitàries competents que actualment permeten un 50% d'aforament en el pavelló, amb la reducció que ha fet el Club de les entrades de grups i compromisos comercials, i com que en cap moment de la present temporada l'assistència a partits femenins ha superat el nou aforament permés per les autoritats, Valencia Basket continua venent entrades per als partits femenins amb normalitat. Estes entrades s'unixen a la dels aficionats amb abonament global o femení que no hagen congelat el seu abonament, que continuen tenint accés als partits. En cas que per a algun partit concret es donara la circumstància que se superara l'aforament permés, el Club el comunicaria i prendria les mesures oportunes per a assegurar l'esmentat aforament.

 

El pròxim dijous 20 a les 20h, arriba un partit importantíssim a la Fonteta. Després d'un partit d'anada molt igualat a Turquia que es va saldar amb victòria local per un estret marge de dos punts, l'equip de Rubén Burgos necessitarà més que mai a l'afició bolcada a la Fonteta per a donar la volta a l'eliminatòria i continuar lluitant per defensar el títol de l'Eurocup Women.

 

Preus primer equip femení

 

Grada

Orman Genclik

Seients no numerats

10 euros

 

Venda en línia

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en el termini abans esmentat: https://valenciabasket.koobin.com/ En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Seients no numerats en els partits femenins

Es recorda a tots els aficionats que hagen adquirit el seu abonament o entrada, que en el cas de les competicions femenines no hi ha seient assignat, sinó que els llocs es poden ocupar per ordre d'arribada. Les entrades per tant, no són numerades.

 

Tant en partits masculins com femenins cal recordar que continua estant prohibit menjar i beure en el pavelló, i que la mascareta és obligatòria en tot moment. D'altra banda el Passaport COVID no serà necessari per a accedir, i el Club reforçarà els serveis de neteja i desinfecció.

 

Servei d'informació a l'aficionat: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no ho hagen fet encara, podran subscriure's al servei de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen al Valencia Basket.

 

Per a donar-se d'alta en el servei, han de memoritzar en l'agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar este servei els abonats i aficionats que ho desitgen.


TAGS: