Tres partits a la venda per a tancar gener en gran

18/01/2022

Amb les mesures de les autoritats sanitàries competents que actualment permeten un 50% d'aforament en el pavelló, Valencia Basket va donar l'opció als seus abonats de congelar el seu abonament el mes de gener. Amb els abonats que han apostat per aquesta opció i amb les entrades de grups i compromisos comercials que ha reduït el Club, queda un marge de localitats fins a aconseguir les 4000 permeses que es posen a la venda per als partits de la setmana vinent des d'aquest mateix moment.

 

A més, el Club vol premiar a tots aquells abonats que han demostrat una vegada més la seua fidelitat mantenint el seu abonament actiu malgrat les circumstàncies. Per això, rebran una promoció especial a través del seu email.

 

Dimarts que ve 25 el potent Buducnost Voli visitarà la Fonteta en un nou duel europeu de la 7Days Eurocup a les 20:30h. Tres dies més tard tindrà lloc el duel ajornat davant Gran Canària corresponent a la jornada 16 de la Liga Endesa, amb la lluita per certificar la presència en la Copa del Rei en l'horitzó. Per a tancar la setmana, les xiques de Rubén Burgos rebran a casa a Embutidos Pajariel Bembibre a les 18h del diumenge 30.

 

Preus primer equip masculí

Graderia

Buducnost i Gran Canaria

Fons i Graderia Lateral

15 euros

Cistella

20 euros

Preferent

25 euros

Tribuna Curva

30 euros

Tribuna Lateral

50 euros

Tribuna Central

50 euros

Zona VIP

120 euros

 

Preus primer equip femení

 

Graderia

Embutidos Pajariel Bembibre

Seients no numerats

10 euros

 

Venda en línia

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en el termini abans esmentat: https://valenciabasket.koobin.com/ En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Partits femenins amb assistència normal

Com que en cap moment de la present temporada l'assistència a partits femenins ha superat el nou aforament permés per les autoritats, es continuarà accedint amb normalitat, mitjançant abonament global, femení o entrades. En cas que per a algun partit concret es donara la circumstància que se superara l'aforament permés, el Club ho comunicaria i prendria les mesures oportunes per a assegurar l'esmentat aforament.

 

Seients no numerats en els partits femenins

Es recorda a tots els aficionats que hagen adquirit el seu abonament o entrada, que en el cas de les competicions femenines no hi ha seient assignat, sinó que els llocs es poden ocupar per ordre d'arribada. Les entrades per tant, no són numerades.

 

Tant en partits masculins com femenins cal recordar que continua estant prohibit menjar i beure en el pavelló, i que la mascareta és obligatòria en tot moment. D'altra banda el Passaport COVID no serà necessari per a accedir, i el Club reforçarà els serveis de neteja i desinfecció.

 

Servei d'informació a l'aficionat: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no ho hagen fet encara, podran subscriure's al servei de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen al Valencia Basket.

 

Per a donar-se d'alta en el servei, han de memoritzar en l'agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar este servei els abonats i aficionats que ho desitgen.


TAGS: