Declaracions Rubén Burgos pre tornada huitens EuroCup Women vs Polkowice

01/02/2022

Valencia Basket rep el dimecres a Polkowice en la tornada dels huitens de l'Eurocup Women. Rubén Burgos valora com arriba a l'equip després del triomf per 8 punts en el partit d'anada.


El tècnic compartia que “l'equip està preparant-se sobretot en funció de l'enfrontament que vam tindre en la seua pista, però també tenim la informació dels dos últims dos partits en els quals han jugat la Copa polonesa i on Polkowice ha aconseguit el títol jugant un bàsquet molt brillant enfront de l'equip d'Eurolliga del seu país. Nosaltres hem identificat algunes coses que millorar, sobretot defensives, tant en individualitats com poden ser Wheeler, Cado o Mavunga, com a conceptes que creiem que podem fer una mica millor. Sempre pensant que crec que realitzem un bon partit bastant complet en els dos costats de la pista en la seua pista. Per a aquest partit l'energia de jugar a la Fonteta, crec que les bones sensacions que vam tindre el diumenge i el poder repartir esforços i millorar una miqueta físicament de xicotetes mancances amb les quals viatgem a Polònia la setmana passada i recuperant a Ángela, que ja ha pogut treballar amb normalitat a part del que vau veure enfront de Bembibre”.


Sobre el rival, que en l'anada Valencia Basket va poder frenar a una de les seues principals armes, l'entrenador analitzava que “comptem amb el nivell que té Spanou i que crec que no va estar encertada però sí que va jugar les seues accions tant de llançament com de d'un en un de cara, que és una de les seues virtuts. Sí que vam poder castigar-la en aparellaments en la pintura i en el rebot, que ací les superem una mica també en múscul, però ella va ser essencial contra Orenburg. Diria que va fer un súper partit en l'anada. Crec que elles tenen un roster que en lliga polonesa i copa s'amplia una mica la rotació amb dues jugadores més, però les 7 que van disputar el partit d'anada eren jugadores de nivell, d'experiència internacional i crec que totes importants. Tenen les coses molt clares individual i col·lectivament i Spanou és una d'aqueixes individualitats importants”.


Sobre la convocatòria, Burgos aclaria que “Claudia Contell està treballant amb l'equip i estarà disponible per a la convocatòria. A l'interior no tenim clar si alguna jugadora de Alqueria necessitarem. També tenim, donada l'estructura de l'equip rival, quatre jugadores obertes. Crec que és un partit en el qual potser Bec Allen ha d'ajudar en la posició de quatre. Estem preparant el partit en diferents variables i encara no tenim decidida aqueixa convocatòria. Si que tenim decidit que Claudia Contell formarà part del roster com és habitual i com ja ho va ser a Polònia”.


TAGS: