A la venda un xicotet nombre d'abonaments per a la Copa del Rei

10/02/2022

Després de comunicar als seus aficionats que en la mesura que fora possible compraren els seus abonaments per a la competició en la venda general que va iniciar la acb, per la impossibilitat de comptar amb un bon nombre d'abonaments el Club com en altres ocasions, Valencia Basket va iniciar les gestions per a comptar amb el màxim nombre possible d'abonaments per a la competició.

 

Malgrat tot, el nombre d'abonaments obtingut pels clubs ha sigut molt limitat en esta edició de 2022. Amb eixa quantitat, el Club ha hagut d'atendre diversos compromisos obligatoris. Amb tot això, ha sigut impossible organitzar viatge i oferir transport i allotjament com en altres ocasions, però ajustant al màxim, si es podrà comptar amb una molt xicoteta quantitat d'abonaments que traure a la venda.

 

El desig del Club hauria sigut poder oferir a un gran nombre dels seus aficionats la possibilitat de gaudir la Copa en directe com sempre, però davant esta impossibilitat, es tractarà de premiar als aficionats que han fet l'esforç de mantindre el seu abonament actiu i continuar animant a la Fonteta. A partir d'ara i fins a les 19h de la vesprada, queda obert un termini per a realitzar una petició d'abonaments per mail, a recepcion@valenciabasket.com. Els sol·licitants han de facilitar en el mail les seues dades personals (nom, cognoms, DNI i número de telèfon). Els criteris per a assignar els pocs abonaments disponibles són els següents:

 

1. El/la sol·licitant ha de ser abonat actiu. Podrà sol·licitar també per a 1 acompanyant, que també haurà de tindre el seu abonament actiu. No es pot sol·licitar per a més persones.

 

2. Una vegada tancat el termini, el divendres al matí es començarà a contactar amb els abonats actius que hagen assistit a un major nombre de partits, fins a esgotar els abonaments.

 

3. En cas que dos abonats que hagen sol·licitat abonaments hagen assistit al mateix nombre de partits, el criteri serà l'ordre d'arribada de la sol·licitud. En cas que es donara una ampliació d'aforament que permetera al Club comptar amb més abonaments en els pròxims dies, es tornaria a comunicar, optant per contactar amb els següents abonats actius en la llista de peticions.

 

Els abonaments disponibles hui dia per a la Copa són de les següents categories:

Categoria 2 (550€)

Categoria 3 (450€)

Categoria 5 (300€)

Categoria 7 (150€)


TAGS: