El Palmar viurà un dia especial amb una gran festa taronja

29/03/2022

Una gran festa taronja inundarà la localitat de El Palmar el matí del pròxim dissabte 9 d'abril. Una vegada més amb L’Albufera com a testimoni, el Club mobilitzarà en un ambient idíl·lic una gran varietat de jocs, activitats, tallers i moltes altres sorpreses en una jornada per al record que s'ha fet realitat gràcies al patrocini de CaixaBank. Si amb motiu del Dia dels Aiguamolls el passat 2 de febrer s'anunciava la col·laboració amb una entitat referent en este àmbit com és el Oceanogràfic, ara es va més enllà en el que serà un dia de celebració per a tots els presents.

 

Fent un pas més en la seua iniciativa #AlbuferaPerSempre que ja ha donat color tant als equipaments com a la campanya d'abonaments Mai perdre’m les nostres arrels, serà ara una de les localitats valencianes amb més tradició la que aculla una jornada plena d'activitat. De les 11h a 15h, tots els aficionats tenen una cita per a gaudir del bàsquet a l'aire lliure, així com d'un completíssim programa d'activitats que no deixarà lloc a l'avorriment.

 

Les possibilitats són inacabables: Gaudir de diversos jocs de la mà de la Federació de Jocs i Esports Tradicionals de la Comunitat Valenciana, traure a relluir els millors passos de ball amb Bailosophy, fer-te amb el marxandatge taronja del teu equip, aprendre en el taller educatiu del Oceanogràfic i informar-te en els nombrosos estands de les marques col·laboradores, descobrir molts més detalls sobre El Palmar i els punts forts turístics de la nostra ciutat, o fer-te una passejada amb barca per L’Albufera després d'haver exhibit les teues qualitats tirant a cistella. Una infinitat d'alternatives per a gaudir d'un matí diferent a l'aire lliure en el millor escenari.

 

Per si no fóra poc, distintes associacions locals es bolcaran per a fer del dia una autèntica festa. Hi haurà degustació d'arrossos amb Arròs La Tartana, animació de la mà de la Falla Plaça La Sequiota i la Banda de Música d'El Palmar i es podrà visitar el Centre d'Investigacions Piscícoles, dedicat a la cria en captivitat de distintes espècies. L'Associació d'Hostaleria d'El Palmar participarà amb una barra especial, i la Comunitat de Pescadors tampoc es perdrà la cita.

 

En els pròxims dies, el Club anirà revelant a través de les xarxes socials els detalls de cadascuna de les activitats i les diferents possibilitats per a tots els assistents a esta jornada de portes obertes, cita ineludible per a tancar el mes de febrer en gran. Respecte d'això, la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha dit que l'Ajuntament de València recolza esta activitat i col·labora amb ella a través de la cessió de l'espai de la Trilladora del Tocaio. Així mateix, ha explicat que per al consistori és una gran notícia que els Pobles de València com El Palmar puguen albergar grans celebracions com esta que organitza el Valencia Basket.

 

Gràcies a l'aposta de CaixaBank

L'aportació especial de CaixaBank permetrà fer realitat esta nova activitat. L'entitat financera fa costat al Club com a col·laborador de la categoria masculina i femenina, així com de l'equip de LEB Plata, el Planter i l'Escola. A més, a la seua ajuda al programa de responsabilitat social corporativa que desenvolupa l'entitat taronja, suma ara este suport reafirmant el seu compromís amb Valencia Basket.

 

Amb una gran família de col·laboradors

La Família Taronja de col·laboradors s'ha bolcat amb la iniciativa. Vitaldin-Damel, Quirónsalud, Velarte i Kellogg’s no han volgut faltar a la cita. A més, Turisme València, l'Ajuntament del Palmar i diverses associacions locals uniran el seu esforç perquè la jornada siga un èxit, sumant-se així també als abans esmentats Oceanogràfic, que dona així continuïtat a l'acord de col·laboració amb el club, Federació de Jocs i Esports Tradicionals de la Comunitat Valenciana (FJDTCV) i Bailosophy.També Autocares Torres ha volgut col.laborar amb la iniciativa.


TAGS: