A la venda un mes de març carregat de partits amb ampliació d'aforament

14/02/2022

Amb les mesures de les autoritats sanitàries competents, que per la situació sanitària, van reduir a un 50% l'aforament permés en el pavelló, Valencia Basket va donar l'opció de congelar el seu passe als abonats mentre les restriccions no permetien l'accés a la totalitat d'estos. Amb la nova situació en la qual l'aforament permés passa a ser del 75%, el Club tornarà a activar el pròxim 1 de març l'abonament de tots aquells abonats que van optar per la congelació al gener.

 

Amb la reducció d'entrades de grups i compromisos comercials que va dur a terme el Club en el seu moment, continua restant un romanent d'entrades que ix a la venda en este mateix moment per als pròxims partits. La setmana vinent, 20 de febrer a les 12:30h, l'equip femení rep a Campus Promet. Este partit serà l'últim no inclòs per als abonats que van congelar el seu passe al gener, que recuperaren al març la possibilitat d'assistir a tots els encontres amb el seu abonament. Ja al març, Cadi La Seu i Laboratoris Ynsadiet Leganés seran els rivals de Liga Femenina Endesa que passen per la Fonteta, el dia 02 a les 20:30h i el dia 06 a les 18h respectivament. Quant a l'equip masculí, el mes començarà amb un exigent duel de Liga Endesa enfront del Barça (05 de març a les 20:45h), per a rebre posteriorment a Baxi Manresa, Reyer Venice i Casademont Saragossa en una mateixa setmana. Els dies 14, 16 i 20 a les 20:30h, 20:30h i 17h respectivament, hi haurà triple prova important per als de Peñarroya.

 

El Club recorda que aquells abonats que van optar per congelar el seu passe a l'octubre de 2021 quan s'anunciava un aforament del 80%, sí que mantindran el seu abonament congelat mentre l'aforament permés no siga del 100%, llevat que manifesten el contrari.

 

 

Preus primer equipo masculino

Grada

Barça

Fons i Grada Lateral

30 euros

Cistella

35 euros

Preferent

40 euros

Tribuna Corba

40 euros

Tribuna Lateral

60 euros

Tribuna Central

70 euros

Zona VIP

180 euros

 

Grada

Manresa, Venice i Zaragoza

Fons i Grada Lateral

15 euros

Cistella

20 euros

Preferent

25 euros

Tribuna Corba

25 euros

Tribuna Lateral

40 euros

Tribuna Central

50 euros

Zona VIP

120 euros

 

Preus primer equip femení

 

Grada

C. Promete, Cadí La Seu i L.Y. Leganés

Seients no numerats

10 euros

 

Venda en línia

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en el termini abans esmentat: https://valenciabasket.koobin.com/ En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Partits femenins amb venda normal d'entrades

Com que en cap moment de la present temporada l'assistència a partits femenins ha superat el nou aforament permés per les autoritats, es continuarà podent adquirir entrades amb normalitat, més enllà de l'abonament global o femení, d'aquells que no l'hagen congelat. En cas que per a algun partit concret es donara la circumstància que se superara l'aforament permés, el Club el comunicaria i prendria les mesures oportunes per a assegurar l'esmentat aforament.

 

Seients no numerats en els partits femenins

Es recorda a tots els aficionats que hagen adquirit el seu abonament o entrada, que en el cas de les competicions femenines no hi ha seient assignat, sinó que els llocs es poden ocupar per ordre d'arribada. Les entrades per tant, no són numerades.

 

Tant en partits masculins com femenins cal recordar que continua estant prohibit menjar i beure en el pavelló, i que la mascareta és obligatòria en tot moment. D'altra banda el Passaport COVID no serà necessari per a accedir, i el Club reforçarà els serveis de neteja i desinfecció.

 

Servei d'informació a l'aficionat: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no ho hagen fet encara, podran subscriure's al servei de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen al Valencia Basket.

 

Per a donar-se d'alta en el servei, han de memoritzar en l'agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar este servei els abonats i aficionats que ho desitgen.

 


TAGS: