Declaracions Joan Peñarroya prèvia Valencia Basket- UCAM Murcia Copa del Rei 2022

16/02/2022

L'entrenador taronja comentava en la seua valoració inicial que “ens queden encara un parell de dies per a seguir amb la preparació del partit de quarts davant UCAM Múrcia, contra un rival que ha fet una primera volta fantàstica, que té jugadors importants, que estan jugant a gran nivell en la Lliga i destacant molt en facetes individuals. I que a més tenen un joc diferent en alguns aspectes defensius que condicionen la manera d'atacar. Un partit que ens exigirà molta concentració i molta determinació a l'hora de molts aspectes tant defensius com ofensius primer perquè no ens sorprenguen. I després perquè amb eixe desplegament físic i atlètic que tenen ells no ens trastoquen la nostra mentalitat i no ens traguen dels nostres espais”.

 

Peñarroya recordava que “el partit de la primera volta el jugàrem en unes condicions molt concretes. Vam perdre però havíem jugat menys de 36 hores abans un partit a Manresa amb set jugadors del primer equip. I és clar que vam perdre aquell partit i que vam perdre a Lugo. Quan jugues pots perdre o guanyar, i també havíem guanyat dos dies abans contra la Virtus. O set dies abans contra el Real Madrid. No tenim una mentalitat negativa. Sabem que hem de jugar un molt bon partit per a guanyar el UCAM Murcia. Sabem que tenen esta situació amb el COVID-19 i ens sap greu. Nosaltres en situacions extraesportives i que han causat problemes al llarg de la temporada tenim un màster. Fa dues setmanes que ells no juguen, però al mateix temps, i coneixent a molts dels seus jugadors, sé que el divendres, encara que semble que ara estan en quadre, estaran a tope en tots els aspectes. Nosaltres anem preparats per a trobar-nos al millor UCAM Múrcia. I si ens trobem al millor Murcia, haurem de ser el millor València o no guanyarem”.

 

Preguntat per la votació dels entrenadors no participants en la Copa del Rei, en la qual alguns entrenadors col·locaven al Valencia Basket com a possible campió, l'entrenador taronja assenyalava que “no puc votar, però si poguera ho haguera fet. Si vaig a Granada i no pense que puc guanyar millor em quede a casa. Hi ha una realitat i és que en les últimes dotze edicions, sis títols han sigut per al Real Madrid i sis per al Barça. Això no lleva que els altres sis equips que anem cada any anem amb la intenció de guanyar i nosaltres anem amb eixa intenció. Però pensant en el partit del divendres, no ens val de res pensar més enllà. Serà un partit molt dur, que hem d'afrontar amb una concentració i una preparació bona. I a partir d'ací anem a Granada amb la il·lusió i el convenciment que si fem molt bé les coses, podem tindre les nostres opcions de victòria”.


TAGS: