Declaracions Rubén Burgos pre J21 LF Endesa vs Campus Promete

18/02/2022

Valencia Basket torna a la Fonteta per a enfrontar-se a Campus Promete en el segon partit d'aquesta setmana. Rubén Burgos valora com arriba l'equip a aquest duel.

 

El tècnic va admetre que en el triomf en Maloste “crec que l'equip va demostrar fortalesa mental i confiança en el nostre treball per a traure un partit que s'havia posat complicat com esperàvem en la pista de Gernika. Per a aquest partit el primer és recuperar-nos físicament i preparar-nos per a un guió diferent contra un rival que té fortaleses, especialment en el joc exterior”.

 

Analitzant al rival, Burgos va comentar que “Campus Promete crec que està fent una temporada molt meritòria fent-se forta en la seua pista, on ens va posar les coses molt difícils, on ha guanyat el seu últim partit contra Bembibre amb brillantor i en la qual Girona va perdre el seu partit. Nosaltres ens focalitzarem en les seues fortaleses. Tenen molt bon joc exterior amb Aina Ayuso, amb Nogic, que potser és la que més destaque per anotació. Però tenen molt bones tiradores que ens van posar en problemes en l'anada i crec que ací hem de fer una bona faena, no sols de defensar els llançaments de tres, sinó també de treball previ amb elles. Per dins la referència és Diarra, una jugadora de pintura intimidadora i bona finalitzadora després de bloqueig directe. Així que intentarem fer el nostre millor treball defensiu contra aqueixes individualitats i un bon joc col·lectiu i de ritme. Segurament és l'equip que jugue a possessions més altes de la lliga amb un ritme molt alt de joc”.

 

Valencia Basket tornarà a jugar davant l'afició quasi tres setmanes després. L'entrenador va confessar que “l'equip té ganes. A més, la Fonteta va sumar molt en l'últim partit que juguem contra Polkowice. Sense ells no hauríem fet aqueixa remuntada final. Ara a més de la Fonteta tindrem els reforços de jugadores de L’Alqueria Claudia Contell, Awa Fam i segurament una jugadora interior més haurà d'ajudar-nos atés que Celeste Trahan-Davis serà dubte fins a l'últim moment. Arribava amb molèsties a l'esquena al partit de Gernika i és seriós dubte perquè, després de l'esforç realitzat, la lesió no s'ha engrandit, però està ressentida i adolorida”.


TAGS: