Declaracions Rubén Burgos i Leticia Romero post J21 LF Endesa vs Campus Promete

20/02/2022

L'entrenador Rubén Burgos va valorar després del triomf que "hui és un d'aqueixos partits en els quals l'estadística diu moltes coses, però no revela en absolut com ha sigut el transcórrer del partit. Veient els números dominem en tots els aspectes del joc, àmpliament en valoració, punts després de pèrdua, punts en pintura… Hem anat tot el partit per davant amb majors o menors avantatges, però crec que és totalment irreal perquè Promet ha fet un molt bon partit, ens ha trobat les febleses, que coincideixen a vegades amb les seues virtuts, especialment en el tercer quart des del llançament de tres, on era clar que el seu percentatge anava a millorar després del descans. El que si que ha fet el nostre equip és reaccionar, com li hem vist reaccionar altres vegades, amb un parcial espectacular de 17-0. El cansament s'acumula, però no crec que siga excusa ni que calga usar-la perquè estem gestionant molt les càrregues, no sols en partit, també en el dia a dia per a arribar fresques i continuar creixent i millorant com a equip en les circumstàncies que siguen. Hui hem pogut beneficiar-nos de les jugadores de L’Alqueria que algunes rotacions en alguns moments han funcionat millor que altres dies i hem trobat l'equilibri anotador entre l'interior i l'exterior. En llançament de tres el nostre percentatge és baix, però han sigut molt importants aqueixos llançaments en aqueix últim quart per a obrir la bretxa. Ens enorgulleix que traiem els partits, i aquest parcial especialment, des de la defensa, des de l'esforç individual i col·lectiu i la convicció i en les circumstàncies que veníem. Amb la baixa de Celeste, l'esforç de les nostres interiors ha sigut molt alt, el de Marie i Laura, no sols en minuts, en presència i en treball en la pista ha sigut espectacular. A preparar-nos per a una batalla més complicada en la pista de IDK”.

Per part seua, la jugadora Leticia Romero va indicar que "crec que tal com està l'equip, estàvem cansades, portem molts partits damunt i es nota el cansament. Crec que hi ha jugadores que han fet un gran esforç hui. Teníem una pivot menys, Celeste. Laura i Marie han hagut d'estrényer les dents i al final valoració positiva perquè hem tret un partit que se'ns podria haver complicat i elles han jugat bastant bé".