Valencia Basket llança les seues packs d'animació per a la Copa de la Reina 2022 a la Fonteta

17/03/2022

S'acosta la cita copera a la ciutat de València del 24 al 27 de març, per a la qual Valencia Basket vol que tots els aficionats del club presents en la cita, i aquells que ho desitgen a manera de record, estiguen preparats amb la indumentària adequada. És per això que llança dos packs, compostos per una samarreta exclusiva del gran esdeveniment, que va acompanyada d'una bufanda del club i de la boina, ideal per a mostrar el teu color taronja en aquesta gran cita

 

Dues pack diferenciats, a un preu competitiu de 10 o 15 euros, amb una samarreta d'un disseny exclusiu per a l'ocasió en talles des de la 2XS a 3XL. Una samarreta que ha sigut possible gràcies al suport dels nostres patrocinadors Luanvi, Pinturas Isaval, Teika i Vitaldin.

 

Pots realitzar des d'aquest moment la teua compra anticipada, que podràs recollir o comprar de manera presencial a partir d’este pròxim diumenge dia 20 a les botigues de València Basket de la Fonteta o a la botiga de L’Alqueria del Basket durant els dos grans partits que jugarem davant Casademont Zaragoza (xics, 17h) i Umana Reyer Venezia (xiques, 20:30h), o bé rebre a domicili si ho desitges.

 

Aquest pack exclusiu estarà a la venda fins a fi d'existències. Entra i encarrega el teu pack en aquest enllaç.

 

Vols vindre a la Copa de la Reina? Si vols unir-te a la gran festa del Bàsquet Femení que es disputarà a la Fonteta, pots comprar el teu abonament per a la cita en el següent enllaç.


TAGS: