Declaracions Rubén Burgos pre tornada quarts EuroCup Women vs Umana Reyer Venezia

18/03/2022

Valencia Basket torna a la Fonteta per a jugar el partit definitiu de quarts de l'Eurocup Women enfront de Umana Reyer Venezia amb la Final Four com a premi. Rubén Burgos valora com arriba el seu equip, que parteix amb un +4 gràcies al triomf en l'anada.

 

El tècnic va començar assegurant que les seues jugadores estan “preparades per al partit de tornada. Ha estat bé que no tenim jornada de lliga intersetmanal, per la qual cosa ens dona aquests dies per a millorar detalls puntuals i intentar mostrar algunes que no guardem en el partit d'anada, però no teníem del tot treballades, i podem posar en pràctica en el partit de tornada. Érem conscients que independentment del marcador, el tòpic que l'eliminatòria es decidia a la Fonteta era clar per l'entitat del rival. Encara que l'avantatge haguera sigut àmplia, i quatre punts tal com va ser el partit són justos i bons per a nosaltres, però seran 40 minuts més durs contra un equip expert, ambiciós i que té individualitats de màxim nivell. Ja en el propi partit la seua rotació va ser curta, els minuts de descans d'Anderson, Thornton i Ndour fur mínims, i encara esperem menys ací. El parcial nostre va ser precisament quan elles estaven en la banqueta”.

 

Les claus ara mateix de l'equip per a Burgos són la mentalitat i el factor Fonteta: “A treballar, a arribar el millor física i mentalment possible. Mentalment l'equip va fer un pas important com ve donant moltes vegades traient forces de la feblesa i sent molt bon grup. Crec que aqueixa mentalitat és la que va fer que després del descans donàrem la volta al resultat. Segurament a casa amb el nostre públic l'inici ha de ser millor, el suport de la Fonteta sempre ens dona energia i la confiança necessària per a pensar que és un repte difícil, però hem d'afrontar-lo amb il·lusió i pensant que tenim opcions d'això”.

 

I és que en un gèlid Palasport de Venècia, Valencia Basket va poder traure el triomf, per la qual cosa una Caldera Taronja, pot ser de màxima importància per a impedir que Umana Reyer done també la campanada: “No tinc dubte que la Fonteta respondrà, a més en un dia perfecte amb dos partits seguits. La ressaca de Falles quines millor que passar-la a la Fonteta ajudant als nostres primers equips. A Venècia hi havia poca gent. Desconec les restriccions si tenien aforament reduït, però per a nosaltres sí que notem que l'ambient estava més exultant quan el local anava en dinàmica positiva i en la nostra resposta s'escoltava menys. Esperem que a la Fonteta siga a l'inrevés”.


TAGS: