Declaracions Joan Peñarroya prèvia Valencia Basket- Casademont Zaragoza

18/03/2022

L'entrenador Joan Peñarroya assenyalava en la prèvia del partit del diumenge davant el Casademont Zaragoza que “ens enfrontem contra un equip amb necessitats, amb una setmana estranya després del canvi d'entrenador, Jaume, al qual aprofite per a enviar-li una forta abraçada. Mai saps com reaccionaran els equips en eixe primer moment d'estar amb un nou entrenador, en este cas Aleix, que era l'entrenador assistent, i davant sembla la pròxima arribada d'un nou entrenador”.

 

Sobre l'equip aragonés, el tècnic taronja destacava que “és un rival amb molt bons jugadors, però els problemes que han arrossegat des de principi de temporada amb algunes lesions importants no els va fer agafar el ritme competitiu que tots pensàvem que podien tindre. Estan en una zona de la classificació que ells no esperaven i això els convertix en un rival perillós. I més amb els possibles problemes que tindrem nosaltres per a completar el roster en el partit del diumenge. Sabem de la necessitat del rival, sabem de la qualitat del rival, amb jugadors amb capacitat per a decidir partits amb les seues individualitats i hem de fer un partit sòlid”.

 

Peñarroya feia un repàs a la complicada situació de la infermeria taronja per a afrontar este partit, amb molts problemes en la posició de base: “Sabent que Neno i Sam tenen encara per a setmanes, i que no queden moltes, és per a estar més que preocupat. Hui tampoc ha entrenat Martin, que està amb febre, i Víctor Claver en principi demà es podria incorporar amb l'equip amb el que vol dir això. Si s'incorpora demà difícilment ens podrà ajudar el diumenge. Més algun cas més que no li impedirà jugar, però esta és la situació actual de l'equip”.

 

Una situació en la qual el suport de la Fonteta com a sisé home es preveu com molt important, tal com reconeixia l'entrenador taronja “és un d'eixos dies en què segurament, i encara no ho hem demanat molt, però el suport de la Fonteta en les circumstàncies en les quals estem seria important per a tractar de traure esta victòria”.


TAGS: