Viatja a Ljubljana en el xàrter del teu equip per a veure al Valencia Basket

23/03/2022

València Basket obri un xicotet nombre de places per als seus aficionats que vulguen viatjar en el mateix avió que el primer equip de cara al partit de la J17 de la 7DAYS Eurocup que l'equip taronja jugarà la setmana que ve en la capital eslovena. El viatge inclou vol xàrter d'anada i volta, desplaçaments des d'i a l'aeroport de Ljubljana, estada en hotel de 4 estreles, règim d'estància i desdejuni, visita guiada per la ciutat amb menjar i entrades al partit del dimecres 29.

 

L'avió amb destinació a Ljubljana eixirà el dimarts 29 a les 16.30 hores des de Manises, per la qual cosa es pregarà als viatgers estar amb bastant antelació en l'aeroport. El retorn a València tindrà lloc just després del partit, que es disputarà el dimecres 30 a les 20 hores en l'Arena Stozice.

 

Visita a una ciutat amb encant

Els assistents a l'excursió realitzaran una visita guiada a aquesta bella ciutat als peus dels Alps. La capital eslovena compta amb espais singulars com el riu Ljubljanica, que envolta el centre de la ciutat, així com el castell situat en ple centre, des del qual es pot veure la totalitat de la ciutat. Una equilibrada mescla de diferents estils arquitectònics: romà, medieval, barroc, modernista i modern, tot això banyat en innombrables zones verdes, perquè els boscos cobreixen el 46% de tota l'àrea de Ljubljana.

 

Preu del viatge

 

Tipus de viatge

Preu

Habitació doble

381 euros per persona

Habitació individual

431 euros per persona

 

Normativa COVID

De cara al viatge, serà imprescindible comptar amb DNI o Passaport amb vigència mínima de 3 mesos. També serà necessari comptar amb Passaport COVID amb les tres vacunes, o amb la segona vacuna posada fa entre 14 i 270 dies (a dia 31 de març).

 

Així mateix, els viatjants hauran d'emplenar un formulari d'entrada al país, que podran trobar en el següent enllaç (https://app.euplf.eu/) així com un formulari d'arribada de nou a Espanya, que podran emplenar en el següent enllaç (https://www.spth.gob.es/).


Si vols vindre al viatge, escriu al següent correu electrònic eventos.vlc@bcdme.es 


TAGS: