Declaracions Joan Peñarroya prèvia UCAM Murcia- Valencia Basket

25/03/2022

L'entrenador Joan Peñarroya assenyalava en la prèvia del partit de la matinal del diumenge en la pista del UCAM Murcia que “anem a una pista molt difícil, davant un rival que està fent molt bé les coses, un rival que ja ens ha guanyat dos partits aquesta temporada i que evidentment això ho tenim molt present. Amb jugadors molt atlètics, amb jugadors que ens castiguen i ens fan mal sobretot amb la seua verticalitat cap a canastra. Un partit com tots els que ens queden fins a final de temporada en els quals tots els equips es juguen coses i de màxima dificultat”.

 

El tècnic taronja recalcava que davant el millor atac de la acb “nosaltres haurem de millorar les nostres prestacions defensives respecte als dos últims partits. I a això també ens pot ajudar si com esperem, en la posició de la direcció Martin després d'aquests deu dies que porta en els que està fent un gran esforç per a estar amb l'equip però no arriba en les millors condicions, esperem que per al partit del diumenge ja estiga bastant recuperat del virus que porta arrossegant aquests últims dies dies”.

 

Preguntat pel retrobament amb l'equip que fa una mica més d'un mes va eliminar al quadre taronja en la Copa del Rei, Peñarroya comentava que “no hi ha ganes de revenja. És evident que el partit de Copa ens va fer mal. Que comencem molt malament, que va haver-hi en moment que semblava que li havíem donat la volta i portàvem la iniciativa i al final va ser un cara o creu. No cal enganyar a ningú, és un partit que ens va fer molt de mal, que segurament va ser el primer gran pal de la temporada però ganes de revenja, no. Ganes de jugar davant un rival que està fent molt bé les coses i d'aconseguir la victòria per a deixar-los una mica arrere en la classificació”.


TAGS: