Declaracions Rubén Burgos pre J26 LF Endesa vs Baxi Ferrol

28/03/2022

Valencia Basket viatja a Galícia per a enfrontar-se a Baxi Ferrol en el retorn de la LF Endesa després de la disputa de la Copa de la Reina. Rubén Burgos analitza com arriba l'equip.

 

Després de l'eliminació en Eurocup Women i la derrota en semifinals de la Copa de la Reina, el tècnic assegura que “l'equip és conscient que la competició no per a i com tots sabem després de cada resultat ens hem alçat, tant de les victòries de les quals també cal alçar-se com de les derrotes. Els playoffs estan molt a la vora, però hem de preparar-nos per a ells, per a arribar tan bé com siga possible a aqueixes eliminatòries que seran clau, independentment de la posició en la qual acabem la fase regular”.

 

Sobre Ferrol, en posició de descens, Burgos indica que “com tots els equips de la zona baixa de la taula són perillosíssims en la part final de la temporada. Ja ho han demostrat. El seu últim partit, precisament a casa, van aconseguir una àmplia victòria contra Saragossa jugant un bon bàsquet i veient que era un equip que l'anava a donar tot fins a l'última jornada. Esperem un rival amb un joc amb ritme. La seua major fortalesa és el llançament de tres, així ho estan fent en la temporada, i jugant amb moltes jugadores en el perímetre amb capacitat d'anotació. Tractarem d'imposar les nostres fortaleses sobre les seues, ja que són estils de joc molt diferents”.

 

Burgos espera que l'estat físic de l'equip després de la Copa de la Reina siga l'òptim per a aquest partit: “El primer dia vam poder girar bastant i el segon sí que és veritat que dues-tres jugadores van acumular prop dels 30 minuts. El partit va ser prompte, ahir va ser dia de descans i vull pensar que les jugadores ho van aprofitar per a descansar física i mentalment, que és important. Càrrega física hi haurà, problemes puntuals en algunes jugadores que ja es coneixen i també de salut. Són coses que no podem controlar i que són estacionals a vegades. A veure en quin estat físic es troba cadascuna d'elles i com sempre, a complementar-nos com a equip, a sumar amb els reforços de L’Alqueria per a donar la nostra millor versió”. 


TAGS: