A la venda les entrades per als duels davant Araski i Fuenlabrada

06/04/2022

Valencia Basket posa a la venda les entrades per al duel de Liga Femenina Endesa davant Araski que tancarà la fase regular de la competició abans que s'inicien els playoffs. L'equip vitorià visitarà la Fonteta el pròxim 17 d'abril a les 20:00h. També pots adquirir ja les teues entrades per a la visita de Urbas Fuenlabrada que tindrà lloc el dissabte 23 d'abril a les 18h. Dos duels per a encarar una exigent recta final de la temporada amb el millor ambient.

 

Amb aforament del 100% permés per les autoritats sanitàries, el partit entra dins de l'abonament global i femení, i ja hi ha entrades disponibles per a tots aquells aficionats que no disposen de passe. Recorda que també pots adquirir el teu abonament de primavera, obtenint el passe a tots els partits d'un emocionant final de temporada.

 

Preus primer equip femení

 

Grada

Araski

Seients no numerats

10 euros

 

Preus primer equip masculí

Grada

Urbas Fuenlabrada

Fons i Grada Lateral

15 euros

Cistella

20 euros

Preferent

25 euros

Tribuna Corba

25 euros

Tribuna Lateral

40 euros

Tribuna Central

50 euros

Zona VIP

120 euros

Abonament de primavera

Des de 140 euros l'opció global i 60 euros l'opció només de partits femenins, pots optar als beneficis de ser abonat i compartir l'experiència Fonteta amb els teus familiars o amics. Podràs accedir a tots els partits de playoff i d'eliminatòries de la 7Days EuroCup, tindràs accés als descomptes i promocions per a abonats i tindràs l'opció de renovar la pròxima temporada. Adquirix-ho en línia: https://valenciabasket.koobin.com/

 

Venda en línia

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en el termini abans esmentat: https://valenciabasket.koobin.com/

 

En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Seients no numerats en els partits femenins

Es recorda a tots els aficionats que hagen adquirit el seu abonament o entrada, que en el cas de les competicions femenines no hi ha seient assignat, sinó que els llocs es poden ocupar per ordre d'arribada. Les entrades per tant, no són numerades.

 

Tant en partits masculins com femenins cal recordar que la mascareta és obligatòria en tot moment. D'altra banda el Passaport COVID no serà necessari per a accedir, i el Club reforçarà els serveis de neteja i desinfecció.

 

Servei d'informació a l'aficionat: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no ho hagen fet encara, podran subscriure's al servei de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen al Valencia Basket.

 

Per a donar-se d'alta en el servei, han de memoritzar en l'agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar este servei els abonats i aficionats que ho desitgen.


TAGS: