Declaracions Rubén Burgos pre J30 LF Endesa vs Tenerife

16/04/2022

Valencia Basket rep a Kutxabank Araski en l'última jornada de lliga regular. L'entrenador Rubén Burgos valora com arriba l'equip.

 

L'entrenador comentava després de la derrota a Tenerife que “en la competició professional has de recuperar-te ràpid de les victòries i de les derrotes. El que no tindria sentit és que en aquesta prèvia no tinguérem al cap els aspectes a millorar després de l'últim partit, ja que aquesta és la raó de ser del nostre treball. Pense que l'equip arriba amb ambició i il·lusió per aconseguir la segona plaça i confirmant-la a casa davant el nostre públic, però la preparació tàctica i la nostra qualitat individual no es podrà veure en la pista si abans d'això no tenim una bona predisposició, una actitud òptima i un esforç màxim. Llavors, partirem d'això últim per a poder després dur a terme el nostre pla de partit”.

 

Sobre el rival analitzava que “Araski és un equip amb un roster molt complet. Té jugadores físiques en totes les línies amb Atkinson, Dongue, Seda…, que són bones anotadores. Així com llançament exterior en les exteriors i en les pivots. Asurmendi, Zec… les pivots Sánchez, Laura Pardo són bones llançadores de tres. Així que jo crec que és un aspecte important que defensar. Tenen intensitat defensiva, sobretot quan posen en pista Izaskun i Gracia Alonso el seu nivell d'intensitat i duresa augmenta. És un equip complet que, malgrat que no té aspiracions classificatòries en aquest partit, segurament sí de millora, d'imatge i serà un partit en el qual no es deixaran anar. També he llegit en xarxes que és l'últim partit oficial de Laura Pardo. No tinc l'oportunitat de conéixer-la personalment però sempre que ens hem enfrontat ha sigut una excel·lent esportista i no escolte més que bones paraules. Desitjar-li el millor i esperem estar a l'altura en el partit per a oferir un bon espectacle en el seu comiat”.

 

El diumenge tornarà Raquel Carrera després de la seua lesió de genoll. L'entrenador assegurava que “Raquel treballa amb l'equip més d'una setmana i a ritme competitiu real. Haurem de mesurar els seus minuts, l'esforç i les circumstàncies en les quals participa. Crec que el seu estat físic és bo. Els serveis mèdics ens donen un feedback molt positiu i la pròpia jugadora, que al final és la més important i la que millor coneix les seues sensacions. En el partit comptarem amb ella, però sobretot pensant en què és el millor per a Raquel en aquest partit i no anteposant el col·lectiu a l'individual. L'important és ella i que a poc a poc les sensacions vagen millorant i sentir-se còmoda per a ser una més de cara als playoffs. Tenim el dubte de Celeste Trahan-Davis, que ja estava tocada en el partit de Tenerife, i les seues sensacions no foren bones durant el partit. També la d'Anna Gómez, que no podrà treballar en els entrenaments previs al partit, ja que a Tenerife es va ressentir d'una antiga lesió d'aquesta temporada en el sóleo i tenim dubtes que estiga apta per al partit”.


TAGS: