Declaracions Rubén Burgos post anada quarts LF Endesa vs Movistar Estudiantes

24/04/2022

L'entrenador Rubén Burgos va valorar després de l'empat que “aquests dos partits al final és un partit de 80 minuts on tens en el descans de rearmar-te, de veure què has fet malament, de veure què has de mantindre, de veure com optimitzar els teus recursos enfront del rival i això és el que intentarem fer aquests tres dies, però després d'un partit en el qual crec que hem tingut alts i baixos. El primer, fruit de la nostra defensa. Crec que no hem entés bé els avantatges que buscava Estudiantes des del 2x2, la velocitat de Gretter, que és el seu millor generadora i més amb la baixa de Carter. Tant ella com els punts de continuació de Diallo. Estàvem defensant, però no treballant en defensa de manera col·lectiva. El nostre equip és sempre tot responsabilitat de totes i hui no estàvem pendents d'ajudar-nos. Sí d'estar intenses, però no concentrades en el pla de partit. Hem tornat al partit des de defenses alternatives, una miqueta de ritme, perquè crec que juguem millor corrent i ací hem tingut una tercera habitació bona en anotació, hem aconseguit avantatge de 10, però han aparegut errors de concentració o cansament o mèrit del rival, però hem concedit rebots, fallat llançaments fàcils… I en aqueix moment Estudiantes ha volgut tornar i ho ha desitjat. Ha crec que el resultat reflecteix la igualtat del partit. Ara a recuperar-nos i preparar-nos físicament. A pensar que el dijous enfront del nostre públic donarem una millor versió i espere de més continuïtat”.