Entrades a la venda per a la final de la Liga Femenina Endesa

06/05/2022

Valencia Basket posa a la venda les entrades per al segon partit de la final de la Liga Femenina Endesa. L'equip entrenat per Rubén Burgos, va resistir l'empenyiment de Spar Girona per a ficar-se per segona vegada consecutiva, en la final de la competició nacional i tornarà a mesurar-se a Perfumerías Avenida. El primer partit es disputarà el diumenge a Salamanca, i ja hi ha entrades a la venda per al segon duel, que tindrà lloc el dijous 12 a les 20:30h a la Fonteta.

 

Preus primer equip femení

 

Grada

Perfumerías Avenida

Entrada no numerada

15 euros

VIP

50 euros

 

 

A la venda també per a la J33 de la Lliga Endesa amb promoció per a abonats

Valencia Basket posa també a la venda el duel corresponent a la jornada 33 de la Lliga Endesa, duel que mesurarà a l'equip taronja i Hereda San Pablo Burgos a la Fonteta a les 21.00. Els abonats taronja tindran promoció especial, podent convidar als seus amics i familiars per un preu reduït a través de la seua zona personal en la web de Valencia Basket.

 

Preus primer equip masculí

 

Grada

San Pablo Burgos

Fons i Grada Lateral

15 euros

Cistella

20 euros

Preferent

25 euros

Tribuna Curva

25 euros

Tribuna Lateral

40 euros

Tribuna Central

50 euros

Zona VIP

120 euros

 

Es recorda també als no abonats, que es pot adquirir encara l'abonament de primavera, obtenint el passe a tots els partits d'un emocionant final de temporada tant en competició europea masculina com en playoffs de tots dos equips.

 

Seients no numerats en els partits femenins

Es recorda a tots els aficionats que hagen adquirit el seu abonament o entrada, que en el cas de les competicions femenines no hi ha seient assignat, sinó que els llocs es poden ocupar per ordre d'arribada. Les entrades per tant, no són numerades.

 

Abonament de primavera

Des de 140 euros l'opció global, pots optar als beneficis de ser abonat i compartir l'experiència Fonteta amb els teus familiars o amics. Podràs accedir a tots els partits de playoff, tindràs accés als descomptes i promocions per a abonats i tindràs l'opció de renovar la pròxima temporada. Adquireix-ho en línia: https://valenciabasket.koobin.com/

 

Venda en línia

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en el termini abans esmentat: https://valenciabasket.koobin.com/ En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Tant en partits masculins com femenins cal recordar que la màscara ja no és obligatòria, i ha passat a ser voluntària amb les últimes restriccions de les autoritats sanitàries. D'altra banda el Passaport COVID no serà necessari per a accedir, i el Club reforçarà els serveis de neteja i desinfecció.

 

Servei d'informació a l'aficionat: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no ho hagen fet encara, podran subscriure's al servei de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen al Valencia Basket.

 

Per a donar-se d'alta en el servei, han de memoritzar en l'agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar aquest servei els abonats i aficionats que ho desitgen.


TAGS: