Viatge a Vitòria per a veure el segon partit de quarts de final del PlayOff Liga Endesa

25/05/2022

València Basket posa a la disposició dels seus aficionats la possibilitat de viure a Vitòria el segon partit de quarts de final del PlayOff de la Lliga Endesa. L'equip de Joan Peñarroya vol forçar el tercer partit de la sèrie, a la recerca d’este objectiu, el Club ofereix l'opció d'adquirir pack bus + entrada a tots aquells aficionats que vulguen presenciar en el Fernando Buesa Arena el segon duel de l'eliminatòria, a un preu de 45€ per persona.

 

El partit es disputa a les 18:30h del pròxim dissabte 28 de maig i un bus eixirà a les 8:00h del mateix dissabte des de la Plaça Cultura de l'Esforç de L’Alqueria del Basket. La volta es realitzarà res més acabe el partit. El pack pot adquirir-se al preu abans esmentat a través de la pàgina web i en les oficines del Club.

 

Termini preferent per a abonats

Els abonats del València Basket podran comprar la seua plaça en l'autobús de manera preferent fins demà dijous a les 9.30 hores, quan s'obrirà la possibilitat de tot aficionat que ho desitge. Aquest viatge està condicionat per un mínim de participació, per la qual cosa si no s'arriba a a l'aforament necessari se suspendria el viatge, comunicant-lo el divendres a la vesprada i retornant els diners. Vine a fer costat als nostres jugadors perquè aconseguisquen assaltar una pista molt complicada!


TAGS: