Agraïment especial a la capitana Anna Gómez

25/05/2022

Valencia Basket vol agrair de manera especial a Anna Gómez el seu lliurament, dedicació, treball i professionalitat durant els quatre anys en què ha portat la camiseta taronja sent, a més, la capitana de l'equip. Una etapa que ara acaba després de concloure el seu contracte.

 

La valenciana va apostar pel Club l'any de l'ascens en la temporada 2018/19, sent una jugadora vital tant dins com fora de la pista des del primer moment, aconseguint en aqueixa primera campanya la classificació per a la Copa de la Reina i portant a l'equip fins a semifinals de la LF Endesa. Unes semifinals que portaven el bitllet per a disputar la primera Eurocup Women la temporada següent. Després d'una campanya en la qual la situació sanitària no va permetre finalitzar les competicions, arribava la històrica temporada 20/21. La capitana va contribuir a alçar el títol de l'Eurocup Women, el primer en la història de la secció femenina, i aconseguir les finals de Copa de la Reina i LF Endesa. En aquesta passada temporada també va alçar els títols de Supercopa LF Endesa i SuperCup Women i va arribar amb l'equip a una nova final de lliga.

 

Anna tanca aquesta etapa al Valencia Basket com la jugadora amb més partits (143), la màxima assistent (461), la 4a en rebots (468) i 4a en recuperacions (111). Uns números que demostren la magnitud de la seua figura i la petjada que deixa en la història del Club i en l'Afició Taronja.

 

El Club vol desitjar-li la major de les sorts en els seus nous reptes professionals i recordar-li que les portes del Valencia Basket estan obertes per a ella, perquè sempre formarà part de la Família Taronja. Gràcies per tot el que ens has donat, Anna!


TAGS: