Bec Allen segueix a Valencia Basket

26/05/2022

El projecte del Valencia Basket continua creixent en l'elit del bàsquet femení. Després d'una campanya en la qual l'equip va alçar els títols de Supercopa LF Endesa i SuperCup Women i va repetir final de lliga, el Club apostarà de nou per la continuïtat del bloc i l'important paper de les jugadores de L’Alqueria del Basket, que ja han demostrat al llarg de la temporada la seua capacitat per a ajudar a l'equip malgrat la seua joventut, i que tenen una il·lusionant evolució per davant.

 

I dins d'aqueix objectiu de donar continuïtat, el Club ha aconseguit un acord amb Bec Allen perquè continue formant part de la plantilla la pròxima temporada. L'exterior australiana s'uneix així a les renovades Marie Gülich, Queralt Casas i Cristina Ouviña, a la incorporada Alba Torrens i a Leticia Romero, Ángela Salvadores i Raquel Carrera, jugadores que ja tenien contracte per a la pròxima campanya.

 

Per la seua tercera temporada

Allen va arribar a Valencia Basket en la campanya 2020-21 des del Arka Gydnia polonés, jugant en Eurolliga i disputant la WNBA amb New York Liberty en paral·lel. En el seu primer any en Club ja va ser molt important per a alçar el títol de l'Eurocup Women i arribar a les finals de Copa de la Reina i LF Endesa. En aquesta segona temporada els seus punts i el seu defensa han continuat sent vitals per a la consecució dels títols de Supercopa LF Endesa i SuperCup Women i la classificació per a la final de Lliga. Ha fet una mitjana d'en LF Endesa 11,6 punts, 4,2 rebots, 1,5 assistències, 1,2 recuperacions, i 11,8 de valoració. En Eurocup Women els seus números ascendeixen a 13 punts, 4,4 rebots, 1 assistència, 1,4 recuperacions, 1 tap i 14 de valoració. En aquests dos anys, Allen s'ha catapultat a l'alt de diverses classificacions històriques del Valencia Basket, sent 2a en punts (1.191), 1a en triples (205), 3a en recuperacions (131) i 1a en taps (77). Un bon exemple de la versatilitat de la jugadora i el seu treball en tots dos costats de la pista.


TAGS: