Agraïment i comiat a Louis Labeyrie després de quatre temporades a Valencia Basket

17/06/2022

Valencia Basket no ha executat l'opció d'ampliació per a una campanya més existent en el contracte de Louis Labeyrie, per la qual cosa l'ala-pivot internacional francés posa fi a la seua etapa a Valencia Basket després de quatre temporades com taronja. Labeyrie va formar part de la plantilla que va guanyar el títol de la 7DAYS Eurocup en la temporada 2018-19 i ha participat en un total de 239 partits com a jugador taronja.

 

El Club vol agrair la professionalitat, l’entrega i el treball realitzats per Louis Labeyrie durant el temps que ha defensat la camiseta taronja i li desitja el millor en el seu futur, tant a nivell professional com personal.

 

Campió de la 7DAYS Eurocup 2019

Louis Labeyrie va arribar a València en l'estiu de 2018 procedent del SIG Strasbourg i es va estrenar alçant un títol en formar part en la seua primera temporada de la plantilla que va guanyar l'Eurocup 2018-19 després d'imposar-se en la final a l'ALBA Berlín. En el seu tercer curs va ser designat com a millor jugador del mes de novembre en la Liga Endesa en 2020 i a la conclusió de les seues quatre temporades defensant la camiseta taronja, abandona l'entitat com el 13é jugador amb més partits disputats amb 239 trobades, empatat amb Romain Sato. En les seues quatre temporades com a jugador taronja, els seus números han sigut de 6,7 punts i 4,2 rebots per a 9,9 crèdits de valoració.


TAGS: