Jasiel Rivero: “Jugar l'Eurolliga és un somni fet realitat”

28/06/2022

L'ala-pivot cubà de Valencia Basket Jasiel Rivero feia un balanç de la temporada 2021-22 assenyalant que “en el pla personal m'he sentit bé, però al final no hem obtingut els resultats que havíem planificat, les coses no han eixit bé en el pla esportiu. Però jo m'he sentit bastant còmode, l'acolliment ací de l'afició i de totes les persones que ens seguixen han sigut les millors possible. Esperem que sempre seguisquen així”.

 

L'interior taronja no dubte a fer autocrítica sobre el curs anterior i destaca que “la sensació, a principi de temporada malgrat totes les dificultats que hem tingut i de totes les lesions, vam poder traure l'etapa regular endavant. Però quan van arribar els partits importants, el playoff, les semifinals d'Eurocup, les coses no ens van fluir bé. Valorem la campanya com a dolenta. Al principi guanyàrem molts partits però al final les coses no ens van eixir bé i la temporada podria haver sigut molt millor”.

 

Sobre el nou entrenador, Álex Mumbrú, Rivero destaca que “és un bon fitxatge, encara que el que el convertirà en un bon fitxatge són els resultats. Ve amb una bona mentalitat, ve d'haver alçat un equip com és Bilbao i amb moltes perspectives bones. Vaig tindre una xarrada curta amb ell, de conéixer-nos, de saludar-nos. Ens va dir més o menys les coses que necessitava de cadascun, però encara no hem tingut una xarrada concreta sobre el que és el joc o qüestions que vorem més endavant. Crec que serà una bona campanya amb el nou entrenador”.

 

La història personal de creixement com a jugador de Jasiel Rivero li portarà a tindre l'oportunitat d'estrenar-se en la Turkish Airlines EuroLeague quan estiga prop de complir els 29 anys. Un somni fet realitat per a l'interior habaner: “Estic supercontent d'esta nova oportunitat que se m'ha donat de jugar en l'Eurolliga, per a mi és un somni. Des de l'inici sempre he somiat a jugar les millors competicions del meu esport. Però ara vinc amb molt bones perspectives, amb desig de jugar contra els millors. De fer el meu treball, la qual cosa sempre faig, i esperem que les coses m'isquen positives. I si m'ixen positives a mi, que ens isca a tots una bona campanya, a vore si portem triomfs o una cosa positiva que no vam poder tindre en la campanya anterior”.


TAGS: