Raquel Carrera visita el Campus d'Estiu en Calvestra

29/06/2022

La jugadora de Valencia Basket Raquel Carrera ha visitat el primer torn del Campus d'Estiu que va començar diumenge passat 26 de juny en les instal·lacions de Calvestra (Requena). La pivot taronja ha gaudit d'una bona estona al costat dels quasi 200 joves, compartint una xarrada amb ells, signant autògrafs i fent-se fotos.

 

La gallega assegurava que “m'ha fet molta il·lusió perquè jo també he estat en la seua situació i cada vegada que venia algú era increïble poder parlar amb aquesta gent. M'encanta estar amb ells, a molts els veig d'estar per L’Alqueria”. Els joves han tingut l'oportunitat de parlar amb la jugadora i fer-li preguntes de tots els colors. La que més ha sorprés la jugadora era sobre la pressió: “Són xiquets bastant xicotets i que et pregunten per com gestionar la pressió a aquestes edats m'ha agradat, perquè també ha de saber-ho i els ajuda”.

 

A continuació, s'ha format una cua interminable en la qual tant xics com xiques des dels més xicotets fins als més majors s'amuntegaven per a demanar-li fotos i autògrafs. Una demostració que la jugadora és una referent per a tots i, sens dubte, una gran notícia per al bàsquet femení. Crec que és important continuar creant referents tant femenins com masculins. Que els xiquets continuen creixent i veient tant a Sam Van Rossom com a Raquel Carrera o Cristina Ouviña. Aqueixa igualtat està molt bé”, concloïa Carrera.

 

Places esgotades… encara que tenim multitud de campus!

No dubtes a entrar a la nostra pàgina de L’Alqueria del Basket i mirar totes les opcions de campus i d'escoles que tenim disponibles.


TAGS: