Carrera: “És un estiu de descansar i intentar arribar al màxim per al que ve”

02/07/2022

La jugadora de Valencia Basket Raquel Carrera afronta un estiu més tranquil de l'habitual. La gallega, quasi dos mesos després del final de la competició oficial, repassa la passada temporada i valora la preparació per a la pròxima.

 

Carrera admetia que “que ha sigut una temporada exigent per a totes i bastant dura. Al principi aconseguim uns resultats, però després segons la competició anava exigint més coses va ser complicat. Vam tindre lesions, tothom estava molt carregat, però ho vam saber portar, competim sempre, que és el que s'exigia. Al final no es van aconseguir els resultats, però crec que va ser una bona temporada”.

 

Després de patir una lesió en el genoll, es va recuperar a temps per als playoffs de LF Endesa, i assegura que està “cada vegada sentint-me més còmoda. En treballar aquestes dues setmanes amb la selecció, agafant més sensacions. Vaig arribar a jugar amb l'equip, però tampoc va ser molt de temps. Continuar agafant sensacions per a arribar de gom a gom a la pretemporada”.

 

En la passada concentració de la selecció espanyola amb dos partits amistosos, va ser una de les jugadores que més minuts va gaudir en la pista sota la direcció de Miguel Méndez: “Crec que ja ens anem coneixent cada vegada més. Som jugadores bastant joves o noves però molt còmoda i cada vegada sentint-me més a gust en la pista”.

 

Després d'aquesta concentració, Espanya afronta un estiu en buit, perquè no va aconseguir la classificació per al Mundial de setembre: “Crec que és per a totes un estiu de descansar, desconnectar una mica del bàsquet, intentar estar al màxim per al que ve. És un descans d'aquest estiu, però no de continuar preparant-nos per al que pot arribar. Per a les finestres de novembre, les competicions que venen… Sempre la ment posada en més enllà, no sols en aquest estiu”.

 

Pesant ja en la pròxima temporada amb Valencia Basket i confirmades les incorporacions d'Alba Torrens i Lauren Cox, Carrera comentava que “ho hem parlat bastant en la selecció, hi ha hagut bastants bromes. Molt a gust de poder jugar tant amb Alba com amb Lauren, perquè ambdues són molt bones jugadores. A Alba l'he vista més perquè la seguisc des que tinc 10 anys. Molt feliç de compartir equip amb elles”.

 

Una plantilla que no tindrà a Lorena Segura -que va ser un autèntic suport per a Carrera durant la seua lesió-, perquè posa rumb a Durán Maquinaria Ensino a la recerca de nous reptes. La gallega confessa que: “tant dins com fora de l'equip era el meu suport fonamental. Estic molt contenta per ella, per la decisió que ha pres, però la trobaré a faltar”.

 

Finalment, la jugadora valorava els objectius: “Crec que juguem la competició que juguem sempre tindrem la mateixa actitud. Ens faria més il·lusió jugar Eurolliga perquè és més exigent i a mi és una competició que m'encantaria perquè no l'he jugada mai. Reptes encara no podem plantejar-nos a llarg termini, però el repte sempre és competir”.


TAGS: