Perfumerías Avenida, rival en les semifinals de la Supercopa LF Endesa

12/09/2022

Perfumerías Avenida és el rival de Valencia Basket en les semifinals de la Supercopa LF Endesa. El sorteig s'ha celebrat aquest matí en format de sorteig pur. Les vigents campiones reeditaran la final de l'any passat en la primera eliminatòria, que serà el dissabte 8 d'octubre a les 18:00h, en el pavelló de Mendizorrotza a Vitòria.

 

La segona eliminatòria la jugaran Araski, les amfitriones, davant Spar Girona a les 20:30h. Els vencedors de totes dues eliminatòries disputaran la final el diumenge 9 d'octubre a les 20:00h. Tots els partits podran veure's en Teledeporte

 

Aquesta serà la tercera participació del combinat de Rubén Burgos en aquesta competició i, a més, de manera consecutiva. En el primer any les taronja van caure en semifinals enfront de Lointek Guernica. La temporada passada es van proclamar campiones, tombant a Clarinos Tenerife en la semifinal i a Perfumeries Avinguda en la final.

 

El director esportiu de Valencia Basket, Esteban Albert, ha valorat el sorteig assenyalant que “en una competició com la Supercopa tots els rivals són complicats i tots els equips tindrem les nostres opcions. Perfumerías és un dels rivals més difícils que ens podia tocar per trajectòria de les últimes temporades i pel potencial que sempre presenten en cada competició. Necessitarem jugar al nostre millor nivell per a poder competir contra elles i aprofitar les nostres oportunitats. Crec que som dos equips que ens coneixem molt per tots els partits que hem disputat en les últimes temporades. Esperem que siga una semifinal amb grans jugadores en la qual puguem veure un bon espectacle i que puguem aprofitar les nostres opcions i portar-nos el partit”.


TAGS: