Nova prova de pretemporada davant un Hozono Global Jairis amb sabor taronja

23/09/2022


Valencia Basket afronta la seua cinquena prova de la pretemporada amb un viatge a Alcantarilla, Múrcia, on s'enfrontarà a l'acabat d'ascendir Hozono Global Jairis en l'IV Trofeu de Bàsquet “Ciutat d'Alcantarilla” (dissabte 24, 19.00 hores, Pavelló Fausto Vicent, Youtube Jairis). Un partit en el qual el combinat valencià segueix colpejat per les baixes. L'equip murcià té en les seues files fins a tres jugadores amb passat taronja, a més de Claudia Contell, que es troba allí cedida aquesta temporada.

 

Malgrat les absències que està patint l'equip de Rubén Burgos durant aquesta pretemporada, el balanç és de tres victòries i una derrota. L'últim triomf, amb només 5 jugadores de la primera plantilla, es va forjar dimecres passat a Terol davant Casademont Zaragoza. Anteriorment, Valencia Basket havia tret una victòria davant Cadí La Seu i eixia del torneig d'Inca amb victòria enfront de Clarinos Tenerife i derrota davant MKS Polkowice.

 

De nou les baixes marquen el viatge de Valencia Basket per a aquest nou partit de pretemporada. D'una banda, Bec Allen està participant en la Copa del Món amb Austràlia. D'altra banda, Alba Torrens, Leticia Romero, Elena Buenavida, Laia Lamana i Ángela Salvadores no estaran per unes molèsties que els impediran participar en aquest duel. Per a completar la plantilla s'uneixen al grup Clara Che i Virginia Sáez des de l'equip vinculat NB Paterna i la júnior Lucía Navarro des de la L'Alqueria del Basket. Queralt Casas viatja però és dubte també per molèsties.

 

El conjunt murcià s'estrena en la LF Endesa després del gran ascens aconseguit l'any passat des de LF Challenge. Respecte a la plantilla, Hozono Global Jairis ha mantingut a Alejandra Sánchez, la mítica Érika de Souza, i la llegenda taronja Rebeca Cotano, jugadores que van contribuir a l'ascens. Respecte a les incorporacions, l'única que no arriba procedent de la LF Endesa és Ellie Mack, que arriba des de Oregon State. Tant Belén Arrojo com Lashann Higgs i Melissa Brcaninovic provenen de Lointek Gernika. Marina Lizarazu fitxa des de Durán Maquinaria Ensino, Tamara Seda ho fa des de Kutxabank Araski i Maria Bettencourt des de Casademont Zaragoza. Claudia Contell completa el roster en qualitat de cedida per Valencia Basket

 

En tota aquesta plantilla hi ha molt de color taronja més enllà de Contell. El conjunt taronja tindrà per primera vegada com a rival a una llegenda com Rebeca Cotano, segona jugadora amb més partits en la història del Club. A més, va ser una de les artífexs de l'ascens a LF Endesa al costat de Maria Bettencourt. Marina Lizarazu també va estar dues temporades a Valencia Basket. Per a més inri, Erika de Souza no ha jugat tècnicament en el combinat taronja, però sí que ho va fer en l'extint Ros Casares, on va jugar tres temporades entre 2006 i 2010.

 

El balanç de pretemporada de l'equip murcià és de victòries davant Picken Claret i CAB Estepona i derrota enfront de Perfumerías Avenida.

 

Entrades

Les entrades per a aquest partit tenen un preu de 4€, encara que els abonats del Hozono Global Jairis poden accedir gratis. Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç.

 

Plantilles

PLANTILLA HOZONO GLOBAL JAIRIS

Nombre

Nacimiento

Posición

Alt.

7

Belén Arrojo

España

Alero

1.88

9

Marina Lizarazu

España

Base

1.72

10

Maria Bettencourt

Portugal

Escolta

1.72

12

Rebeca Cotano

España

Ala-Pívot

1.86

13

Melisa Brcaninovic

Bosnia-Herzegovina

Ala-Pívot

1.93

14

Érika de Souza

Brasil

Pívot

1.97

15

Lashann Higgs

EE. UU.

Escolta

1.75

19

Alejandra Sánchez

España

Alero

1.80

20

Ellie Mack

EE. UU.

Pívot

1.91

23

Claudia Contell

España

Base

1.77

42

Tamara Seda

Mozambique

Pívot

1.93

 

Lucas Fernández

 

Entrenador

 

 

 

PLANTILLA VALENCIA BASKET

Nombre

Nacimiento

Posición

Alt.

2

Clara Che

España

Base

1.72

5

Cristina Ouviña

España

Base

1.75

7

Ángela Salvadores

España

Escolta

1.78

9

Queralt Casas

España

Escolta

1.77

11

Emily Kalenik

Polonia

Pívot

1.93

13

Noa Morro

España

Ala-Pívot

1.90

14

Raquel Carrera

España

Pívot

1.88

 15

Lauren Cox

EE.UU.

Pívot

1.93

16

Virginia Sáez

España

Alero

1.73

17

Lucía Navarro

España

Alero

1.83

21

Marie Gülich

Alemania

Pívot

1.95

23

Awa Fam

España

Pívot

1.92

 

Bajas

 

 

 

3

Alba Torrens

España

Ala-Pívot

1.92

6

Elena Buenavida

España

Base

1.74

7

Ángela Salvadores

España

Escolta

1.78

8

Rebecca Allen

Australia

Escolta-Alero

1.88

10

Leticia Romero

España

Base/Escolta

1.72

12

Laia Lamana

España

Base

1.70

 

Rubén Burgos

 

Entrenador

 TAGS: