Declaracions Rubén Burgos post pretemporada

29/09/2022

Després de l'últim partit de pretemporada a Vitòria, Rubén Burgos analitzava tota la fase de preparació de l'equip. Un total de sis partits amb un balanç de quatre victòries (Clarinos Tenerife, Cadi La Seu, Casademont Zaragoza i Hozono Global Jairis) i dues derrotes (MKS Polkowice i Kutxabank Araski), marcats per les absències per molèsties físiques en bona part de les jugadores.

 

El tècnic començava comentant que “acabem una pretemporada molt atípica i complicada, on havíem aconseguit tindre un gran nombre d'amistosos. Cosa que havíem pensat que ens anava a vindre molt bé, però les lesions, les baixes i les molèsties han marcat el dia a dia de l'equip des del primer moment. Algunes jugadores no van arribar aptes per a entrenar i altres han patit les típiques molèsties dels inicis i de les voltes al treball”.

 

Malgrat tot, l'entrenador afegia que “on sí ha servit és per al grup de jugadores joves, que crec que s'han desenvolupat les que han pogut estar aptes per a disputar minuts i apara treballar en el dia a dia, al costat de les quatre o cinc jugadores de la primera plantilla que sí han estat des de la primera setmana en el treball físic, tècnic i tàctic”. En l'últim enfrontament sol va poder comptar del primer equip amb Cristina Ouviña, Raquel Carrera, Marie Gülich i Lauren Cox.

 

Burgos concloïa “com a valoració crec que l'equip no hem pogut evolucionar ni construir-nos tot el que voldríem per aqueix dia a dia no tan bo com ens haguera agradat amb les jugadores aptes. Però si que hem creat la nostra identitat de ser fortes des de la defensa, d'evolucionar el joc ofensiu adaptant a la nova jugadora Lauren Cox als nostres esquemes i aprofitant les seues virtuts de joc obert. A més, anar introduint a les jugadores de Alqueria que ajudaran en la rotació. Les interiors si que han pogut treballar amb regularitat. Llàstima que Laia Lamana i Elena Buenavida també per molèsties musculars s'hagen perdut les últimes setmanes de treball”.


TAGS: