Valencia Basket visita la Fira del Corredor del MMVTA

22/10/2022

Una representació de Valencia Basket, formada per Martin Hermansson, Alba Torrens, James Webb III, Jasiel Rivero i Cristina Ouviña, ha visitat la Fira del Corredor de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP. Els integrants de l'expedició taronja han recorregut els diferents estands en Fira València, en un cap de setmana molt especial per a tots els amants del running.

 

Tant els jugadors com les jugadores, han posat al costat d'aficionats i voluntaris i han gaudit de les possibilitats de l'estand del club, tant dels productes oficials com de tirar a la cistella taronja, en el que ha sigut un divertit moment al qual s'han unit xiquets i xiquetes al costat de PAM, la mascota del Club.

 

Valencia Basket Running Team, fidel a la seua cita

Un any més, Valencia Basket compta amb un estand propi en la Fira del Corredor de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP, situada en esta ocasió en el Pavelló 6 de les instal·lacions de Fira València.

 

Este punt de trobada per als components del Valencia Basket Running Team i per als amants de l'atletisme popular en general estarà disponible durant tot l'horari d'obertura de la fira del corredor, activa també hui durant tot el dia en horari ininterromput. Allí tots els interessats trobaran moltes sorpreses, a més de poder practicar el seu tir en la cistella taronja.


TAGS: