Declaracions Álex Mumbrú post Monbus Obradoiro- Valencia Basket

23/10/2022

“Un partit en el qual hem jugat contra un equip que està jugant molt bé al bàsquet, sabíem de la dificultat que tenia vindre ací, que estan jugant francament molt bé, defensant molt bé, sabent on atacaven. I nosaltres veníem d'uns viatges, des de Turquia, amb desgast i amb una baixa més amb la de Jared Harper. Era molt important per a nosaltres en el primer quart, en la posada en escena, que no ens faltara energia. I hem estat bé, hem pogut igualar l'eixida energètica de Obradoiro al principi, hem sigut capaços de parar-la. En el segon quart hem estat millor i és cert que en l'últim quart hi ha hagut un moment en el qual teníem el partit quasi guanyat, un altre moment en la pròrroga en el qual el teníem perdut i després l'hem tornat a guanyar. Podia caure de qualsevol costat però crec que hem estat bé al final en l'últim minut i mig, prenent bones decisions però el partit podia haver caigut de qualsevol costat. L'equip ha estat seriós durant els 40 minuts, cosa que abans no estàvem tenint. Teníem desconnexions de 2-3 minuts, hui estàvem sis a dalt i en un moment havíem perdut la distància però havíem tingut bons tirs i controlant un poc el partit. Però Obradoiro està jugant un bon bàsquet i ací, amb el seu pavelló, amb la gent animant era normal que anaven a fer una temptativa de tornar, ho han fet, hem anat a la pròrroga i al final hem sigut capaços d'aguantar l'estirada sobretot després dels dos primers minuts de la pròrroga que han sigut molt durs per a nosaltres”.